27 agosto- HOT HOT HOT!

det ar inte kallar an 35 grader..narmare de dar varma 40 dagligen PEUH! blir MYCKET bad , i havet poolen har endast fotterna fatt kanna pa.

imorrn aker vi till vad som sags vara medelhavets finaste strand Stintino, ska bli spannande o se om de stammer..;-) ska mer kunna jamforas med thailand o liknande stallen.. far val se!

tekniken var inte ritkigt med oss med att fa in bild har tyvarr men jag lovar, vi ar inte branda ...LANGRE haha.. borjar nu anta mer brunare ton ;-)

snart bara en vecka kvar, men mycket kvar o gora, en del utflykter!

langtar overhuvudtaget inte alls hem, kan stanna har nagra manader om nan skickar ner var son som vi saknar massa :-D och kanske lite pengar haha det var inte billigt har. vi som ar enkla i maten kommer nastan aldrig under en middag pa 400kr, otroligt! men sa far man ju sitta i en italiensk grand med HOG romantisk faktor, VART VARENDA KRONA!

Nu ar de dags for stranden igen, vokat solstolar idag med parasoll ( ligger mer under parasollen an utanfor) to hoot in da sun..

/ bland fruktdrinkar o glass - paret hogberg


Kommentarer
Postat av: Linda

Härligt! Kan ju tillägga att hösten har kommit till Växjö...så klä på er allt ni har i resväskan när ni landar i Sverige!!! *brrr*
Njuuuuuut av sista veckan nu!
kramar

2007-08-27 @ 19:44:09
URL: http://citronlime.blogg.se
Postat av: Jeta

ooohh gud vad härligt!! här öser det ner regn. Känns nästan som när vi hade det så varmt i somras hehe... nu är det ombyta roller. Saknar er :-) Kramissar!!

2007-08-27 @ 21:52:52
Postat av: Camilla Ivarsson

Det låter som det nästan är lite väl varmt och du gör helt rätt i att ligga under parasollet. Det var tusan så dyrt det var att äta där men ibland vill man skämma bort sig bara man har pengar som du skrev. Njut nu av er vecka och koppla av. Kramar

2007-08-27 @ 22:24:24
URL: http://millai.blogg.se
Postat av: Jennifer

ÅÅååh vad det låter härligt!! Här är det svinkallt :(
Ha de så bra . kraamz

2007-09-01 @ 08:32:25
URL: http://jennek.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0