30 dec- tävling :)

Peterlinas christmas crop lockade mig! Så här är det jag skapat..


98046-487

LO`n ovanför har jag skapat utifrån "scrapliften"

Valde dock att göra min i 12x12 och inte 6x12 som originalet är i..

98046-486

Nästa alster är skapat efter 12x12 skissen. Älskar skisserna, de är precis i min stil! Enkla och bara superfina!

Texten är från en av sångerna vi hade i kyrkan. ( Gessles "tycker om när du tar på mig" )




98046-485


Nästa är gjord efter 6x12 skissen. Har dock vänt och vridit lite på den ;-)

Passade på att göra en LO från vår bröllopsresa på Sardinien :)


98046-484

Och sist men inte minst så fick jag för mig att göra kortskissen också.

Det var allt... mycket skapat för o vara mig just nu :) Men så är det när det bjuds på fina skisser och inspirationen kommer!

Ha ett gott nyår allihopa! Själv ska jag fira att lilleboo valt att inte kika ut än ;-)


29 dec- knipa!

98046-483

Iår gav vi döttrar bort var sin middag till våra föräldrar. Blev enkla, men tanken var att vi ville göra något att kunna packa in som en julklapp :-)

Så var det den 29:e december... klarade julafton utan ♥lilleboo♥ ville ut. Men man går ju som på nålar då de känns som om de ska sätta igång precis när som helst. Förmodligen känns det så för det är de enda man tänker på. Jag vill ju så MYCKET att han♥  väntar till januari..och nu är det ju bara så få timmar kvar.

Så efter tolvslaget på nyår kommer jag förmodligen kunna slappna av och då kommer jag väl också förmodligen få gå över tiden tillochmed!

Sitter och skapar lite LO´sar nu när jag orkar sitta nån längre stund på en stol kommer bild inom kort :)

Nu är de dags o återgå till soffan med min stora cravings GURKA (går åt typ 1,5-2 gurkor om dagen) sen ska jag ligga där o päsa till nyår, då måste jag nog upp och städa lite innan folk kommer hit hihi. Men då är det ju ganska nära nytt år ;-)

27 dec- Julen är över

98046-482

Vart på många julfirande iår, och fick för mig att till ett sällskap vi var bjudna till göra en kruka i modell större än jag testat tidigare! Urskoj att göra faktiskt!

98046-481

98046-480

Fick även för mig att jag skulle göra en kruka till min svärmor som fyllde 60 år på julafton! GRATTIS!!!!! Eftersom vi inte kunde vara med att fira uppe i Sthlm så tyckte jag dte var passande med en liten present innan födelsedagen..

Har annars haft en kanonjul med massa mat, fina paket och gott sällskap! Och visst pustar jag ut lite nu när julafton är över och lilleboo fortfarande är kvar i magen!
Kommer dock gå som på nålar tills det är nyårsafton..jag vill verkligen inte att det ska sätta igång innan.. inte nu! Inte nu när jag bara har några dagar kvar till det nya året.

Det känns som om det faktiskt skulle kunna sätta igång närsomhelst, (förmodligen för jag är rädd att det SKA komma igång innan nyår).. så from nu och till nyår kommer jag befinna mig i soffan som en strandad val ungefär.. ;-)

24 dec- julafton!

98046-479

Nån vaknade väldigt glad över att tomten vart här inatt ;-)

Julstrumpan fick han av mormor som hon sytt!

God Jul på er!! Nu ska vi åka ner o fira jul!

23 dec- uppdatering!

98046-476

98046-478

98046-477

Såhär blev de resterande julklapparna till Max dagisfröknar.. blev enkelt iår men hade helt enkelt inte tid att göra nåt roligare. Men det var uppskattat :-)

Julafton imorrn! Får väl skriva den RIKTIGA julafton eftersom vi firat några gånger innan ;-)

Alla paket inslagna och hyfsat städat här hemma, julmaten gjord och julgodiset också! Så ikväll blir det bara slapp i soffan med ett par vänner..

Verkar inte som om lilleboo vill ut på julafton iallafall *peuh*

22 dec- Lillajul

98046-475
Igår firade vi vår "andra julafton" dvs "Lilla Jul" som vi firar varje år. Max har blivit bästa kompis med tomten och är knappt ens små skakis när han knackar på fönstret.

Så när tomten knappt hunnit innanför dörren har Max redan sprungit o hämtat en stol som tomten ska sitta på eftersom tomten alltid är trött ;)

Tomten fick både kramar och pussar under kvällens gång! Att han inte ens tycker det är läskigt o pussa en så skäggig gubbe! De hade jag tyckt! * Å jag som är van vid min håriga man ;) *

Hunnit med o skapa en hel del på sistone, kommer uppdatering så fort jag fotat!

Ikväll bär det av på nästa julkalas! Ska bli najs!

Ska även bli spännande och se hur länge min kropp orkar med dagen. Igår haltade jag mig fram hela dagen och blev sittande under hela kvällen pga av foglossningarna. Jisses att nåt kan göra så ont?

Linda!! Kommer o lånar bältet idag!!!

19 dec- Vår "första julafton"

98046-473

Igår hade vi vår första julafton här hemma hos oss tillsammans med Max farmor, farfar och faster!

Blev ingen julmat denna gången utan de fick bli oxfilé med hasselbackspotatis och nybakat bröd, och efterätt blev vaniljpannacotta.

Såå mycket fina julklappar! Tusen tack alla!!

Nu är det bara för Max o vänta till "andra julafton" som går av stapeln på fredag! Jisses va mycket tomtar kan får träffa iår.. BORTSKÄMD!!

Själv trodde jag jag skulle dö inatt, så förbannad foglossning *eller nåt?* kunde inte röra en endaste liten TÅ utan att de högg till jämte svanskotan. Men men, har ju tagit mig ur sängen idag iallafall, alltid nåt :-)


98046-472

98046-471

98046-474

Och tillochmed ♥ lilleboo ♥  fick julklapp iår! Ska väl erkänna att det blir nog inte namnet StigHelmer när han är ute ;-)

Bara 13 dagar kvar till 2008, håll ut ♥ lilleboo♥ !!!


17 dec- Julen snart här

98046-470

Igår tog vi in och klädde granen! Ska fira första julafton imorrnkväll.. behöver man säga att det var MYCKET uppskattat att klä granen? ;-)

Så.. imorrn kommer TOMTEN!! ;-)

16 dec- getting bigger..

98046-469

Bara en dryg månad kvar nu tills vi få träffa  ♥lilleboo ♥

Trots att jag inte är i närheten av storleken jag hade när Max låg i magen är det tyngre än nånsin denna gången tycker jag. Men det var väl inte ovanligt sa dom att man får mer ont och foglossningar o sånt kul.

Börjar känna att det inte är så länge kvar nu.. ska bli kul o se om man går tiden ut eller går över.. kan redan nu tycka på kvällarna att inatt kommer vi få åka in. Roliga är att varje natt då man är uppe på toa ber jag till högre makter att vi INTE ska behöva åka in just då för jag är så förbannat trött haha..

Roliga är att magen är identisk med Max fast mindre.. bara en jäkla fotboll där fram och bakifrån.. tja.. tycker själv inte att det syns så mycket! Tacka gudarna för det, för en av mina mardrömmar har alltid vart o bli bred som en ladugårdsdörr!!

På tisdag firar vi får första "julafton" med min man´s föräldrar och syster, så idag har vi vart o köpt gran som ska kläs. *är egentligen emot o kläs före den 23 dec..men nu ska vi ju fira här på tisdag..so what!*

98046-468


98046-467

15 dec- lite allt möjligt

98046-464

Årets julpresenter till Max dagis. Börjar få idétorka nu när de förra året fick tändsticksaskar och vid annat tillfälle fått scrappade påsar med kola i så fick det iår bli en flaska glögg och ett flaskkort.

Den här fick vi ge bort lite tidigare eftersom dagisfröken gick på ledigt för hon ska ha bäbis samtidigt som mig :) *tänk om man ändå kunde få vara ledig tills dess*

Det var iallafall mycket uppskattat! *kul*

98046-466


98046-465

Eftersom alla släktingar och bekanta inte bor här i närheten har vi forslat iväg de julklapparna, hade inte ork att göra något kort så det blev en enkel etikett so mnu sitter fast på paketen.

Förövrigt har jag kommit fram till att det kommer bli en tung jul och nyår med lilleboo i magen. Stor som en flodhäst, trött som en zebra och ibland ont som en giraff! Men bara de klarar sig 17 dagar till så är jag SÅ glad! Vill ha januari NU!!


Vad lost man är, inte så jättelängesen Max var nyfödd, bara 2,5år sen ÄNDÅ har jag totalt glömt bort vad man behöver ha hemma tills bäbis kommer hihi..


13 dec- Lucia och massa bäbisar

98046-460

Här är en beställning som jag gjort.. en stor tändsticksask! Fastnat för pappret! *Tack Linda*

98046-462
Ska iväg ikväll och hälsa på en liten bäbis som heter Nellie. Blev ett mycket enkelt kort men jag har helt enkelt inte tid för mer avancerat just nu :-(


98046-461

Och sen ska vi vidare och hälsa på en annan liten bäbis senare under kvällen! En liten Elias.. Lika enkelt kort men som sagt, det får duga..

image463

Igår var det Luciafirande på dagis med luciatåg och fika. Det var en mycket trött pepparkaka som åkte hem efter det..hihi!

12 dec- Några till..

98046-454

98046-45998046-45898046-45798046-45698046-455

Här kommer några till av korten jag gjorde som jag fått tummen ur och fota.

Tusen tack för alla söta kommentarer! Blir jätteglad!! :-)

Idag hoppas jag att korten på Max vi tog som julkort kommer, så man kan få iväg julkorten nu denna veckan!

Inne i vecka 35 nu, inte långt kvar! 40 dagar närmare bestämt idag.. ska bli skönt när lilleboo väl bestämmer sig för att kika ut, för nu både sover jag så illa som man kan göra, blir söndersparkad innifrån, fattar han inte att det är mindre plats nu??
Får nog ta o börja knapra de där järntabeltterna igen som jag faktiskt inte ätit mer än 2 stycken under hela graviditeten.. men nu mot slutet kommer tröttheten, huvudvärken och illamåendet och slår mig i huvudet.

Idag hoppas jag på att Max och jag ska hinna göra ett pepparkakshus innan vi ska till dagis och se på när han sjunger luciasånger! Han övar som tusan här hemma.. " tipp att tipp att tippe att"

11 dec- cravings?

98046-451


Okej...liiite onödigt kanske men hur läckert är det inte?!! :-D

98046-452

Eller den här.. hur härligt ser det inte ut att vara?!

UNDERBARA saker det finns nu till små bäbisar...


-------------------------------------------------------------------------------------------------------


Dock så blir det väl den CRAVINGS jag nöjer mig med om dagarna... nämligen..


image453

GURKA!! Jag kan inte få NOG!!


9 dec- försmak..

98046-449


98046-448

Smakprov på mina julkort iår.. Har blivit en ca 20 stycken. Fler bilder kommer inom kort!

Tyvärr blev årets julkort så simpla och enkla så jag skäms över att skicka dom! Vissa saker blir ju så, har alldeles för mycket annat i huvudet nu. men frågan är om man inte skäms mer om man går o köper såna för 1kr styck o skickar..

Usch känns bara så B!

4 dec- Vecka 34!

98046-447

Så har man nått vecka 34 och man kan börja pusta ut ifall nåt skulle hända igen! *sköööönt*

Verkar bli mer och mer påtagligt för Max vad som väntar.. pratar mycket om bäbisar och om lillebror här hemma. Dock har han fortfarande för sig att han ska först "hålla och bäja lilleboo" men sen efter det ska han " slääääääänga!!"

Hoppas detta ändrar på sig tills lillebror kommer ut haha..

3 dec- längtar..



Längtar som en tok tills lilleboo ska komma!

Idag fick en nära vän en underbar liten grabb! Åhh jag är så avis vill också få träffa vår bäbis!!

Vem ska jag nu graviditetsklaga med!?

Imorrn hoppas jag får snusa lite bäbis... ska till bm på morgonen o ska gå förbi bb sen hihi!


2 dec- 1:a adventsmys!

98046-445

Idag har vi haft adventsmys här hemma!

Max, jag och mormor har bakat hela dagen medan mannen och morfar satt upp väggen som skulle vara mellan Max och lilleboo s rum. Blev skitbra!! :-) Så nu är det bara att måla vitt , weihoo :)

Var ju tvungen o föreviga första julmys adventen hemma..

98046-443

98046-444

Guud va snygga pepparkakor Max fick till haha.. ;-) Mest förvånad över att degen inte åts upp!

98046-446

Vart en sväng igår o hälsade på gammelfarmor i Borås och passade på o handla lite på magnolia, och hinna handla lite julklappar på Lager 157.

GIVETVIS kom man ju hem med massa saker till bäbis.. massa snyggt bondelid och frank dany! *me love*


Linda! Börjar bli avis! Du vet varför..hihi ;-)


RSS 2.0