Grattis Alice!!

98046-310

Idag fyller Max tjej Alice 2 år!!
Gjorde den här för ett bra tag sen för jag tyckte det skulle passa en liten söt tjej.. så idag var Max och lämnade ett par paket utanför dörren hemma hos Alice. :-D

Gjorde även ett kort till henne..

Idag blev det klart! Lägenheten är såld!! Yihaaa!! Så runt den 5 augusti flyttar vi till hovshaga!! :-D

98046-311

Nu är de nära..

98046-309

I söndags var vi på jättegott kalas hos syrran. Hennes son fyllde 12 år! Jisses dom är ju stora nu.. Fick iallafall trots sjukdom hela veckan ihop ett kort av enklare variant. Men jag tror det passade honom :-D

Idag fick vi ett bud på lägenheten, och förhoppningsvis är affären avslutad redan imorgon.. jag vågar snart inte hoppas längre..Tror varenda jä*el rent ut sagt ska sälja lägenheter på vår gata just nu. Men nu är det nära..

Vill passa på o tacka syster för du handlade åt mig igår på panduro´s kväll då jag inte kunde komma. tack :-)

Nu ska jag åter in i kortvärlden, behöver få till ett födelsedagskort till Max tjeja so mfyller på torsdag, + en liten tjeja som kikad eut till världen för en vecka sen. Måste dit o hälsa på och längta lite efter en liten ;-)

Provsmak..



Här är en liten provsmak av en låt som vi kommer ha vid vår vigsel i sommar.. :-D

Är såå glad!
Efter att ha skickat ut massor av inbjudningar så räknade vi med att bortfall på kanske 15-20 personer ( många har semester och några bor långt bort)

Men! Nästintill ALLA kommer verkligen! O jag är såå glad att så många vill fira den här dagen med oss! Det värmer oerhört ska ni veta!!

Det mesta är klart, nu är det bara det roliga kvar, dvs tider för o fixa naglar, hår och solbränna ;-)

27 Maj- Mors dag!

98046-307

Det här är en paradis ask som jag scrappat om till "mammas praliner", syrran tipsade mig om en som gjort en sån på scrappiz. O detta blev en bra idé tyckte jag och rotade fram tre URgamla bilder på mig och mina två äldre systrar ( det är vi som är överst)

Bilderna längst ner är våra barn , dvs mammas barn barn och dvs MAMMAS PRALINER  ;-) i dubbel bemärkelse.

Den här var otroligt lätt att göra tyckte jag, och kul! Jättekul!

( ångrar bara att jag glömde ett foto längst ner... ;-) hi hi..

98046-308

25 Maj- snart morsdag!

98046-305

Nu chansar jag och lägger ut det här trots morsdag inte är förrän på söndag. Det här kortet gjorde jag på träffen förra helgen!

Nu har jag legat i sängen sen i måndags med feber och bihåleinflammation och jag är så trött och "sleten" nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Sover ca 2h varje natt pga av hosta och bihålerna TROTS penicillin + stressen över att jag missat en hel praktikvecka och har en massa uppgifter kvar att göra. :-(

Nu ska jag gå och krypa ner i sängen igen en stund. *blä*

men först gjorde jag ett morsdagskort till, inte så "gulligt" som det första..

98046-306

Scrapträff i Risinge!

Då var den så mycket efterlängtade scraphelgen över.. och här sitter man trött som en åsna och har ångest över att det redan är måndag imorrn.

Det har vart en jättekul helg med massa andra lika galna och scraptokiga människor som mig. Så trevligt sällskap och mycket god mat och kul tävlingar! Tack Anne!!

Jag har vart hes som en gnu hela helgen så jag knappt kunnat öppna munnen med rädsla av att jag tappat rösten helt..men än håller den iallafall ;-)

Först ut kommer ett av mina senaste alster jag fick till idag.. min FAVORIT. Kan erkänna att jag faktiskt blev väldigt nöjd med denna LO, lite kul eftersom det var fler som verkade tycka den var fin och röstade på den, tillräckligt mycket för jag skulle vinna 1:a pris! :-D Tack!

98046-300


Nästa LO blev jag också ganska nöjd med. Kanske just för att stjärnpappret matchande Max tröja på fotot så bra ;-) Sen har ju jag nån konstigt förmåga att på scrapträffar bara scrappa i rött svart o vitt.. hehe..

Tyvärr ingen vinst denna gången!

98046-304

Den här var en svår skiss tyckte jag.. är inte så nöjd med hur LO:n utformades utan jag kommer nog arbeta till den lite när jag hittat var "felet" ligger.. Ingen vinst här heller då. hehe...
98046-303

Och så var det tillbaka, rött vitt och mörkblått denna gången. Återigen fastnade jag vid sonens tröja. ;-) Älskar det här kortet på mina pojkar, det får mig att tänka efetr hur lycklig jag är. :-D

Tyvärr ingen vinst här heller. :(

98046-302

Den här LO:n blev till efter alla tävlingar då jag bara var tvungen o rensa huvudet ur alla "måsten" från skisserna.  Älskar även den här bilden då jag precis kan se och nästan höra hur han låter med sitt "Hejåå".  De stora blommorna är chipboard som jag klippt ut i annat papper. :-)

98046-301

Bara just för jag ville scrappa på nåt annat än Max, så tog jag tillfället i akt att scrappa om mig själv. (menar hur ofta händer det?) Blev nöjd med den här, då jag tycker om såhär enkla LO just nu, är nog insnöad på det känns det som. Sen tycker jag ju om min blivande titel ;-) Fru Högberg!

Tyvärr ingen tävling på denna..
98046-299

En LO till som jag blev nöjd med, tyckte om skissen redan när vi fick den. Tycker om kortet på moster och Max.

Tyvärr ingen vinst denna gången..
98046-298

Mycket svarta och vita LO ser jag nu.. hihi. Ännu här ett favorit kort. Jag kan nog inte scrappa halvtaskiga kort,vill ha klockrena so mbetyder nåt!

Inte här heller blev de vinst.
98046-297

Sista bidraget som jag arbetade med nu idag. En underbar bild på Max tjej Alice. Lilla tösen är så otroligt söt *vill ha en sån sen*
Är nöjd med färgerna och tycker ja fick till fina blommor.

Med denna fick jag första pris!!! *tack alice* hihi.. ;-)
98046-296

Slutligen blev det några LO jag hann med. Otroligt många tyckte jag! Men oj vad kul att hinna med så mycket!

Vann då sammanlagt två tävlingar och är supernöjd över att bli framröstad i tävlingarna! *tusen tack*

Ska erkänna att det var så OTROLIGT mycket fina bidrag med i tävlingarna så de kändes som man inte hade en suck!

Lite mer bilder från träffen kommer inom kort :-D

Hann även med ett morsdags kort, men de lägger jag inte ut än eftersom kära mor kanske är här inne innan mors dag ;-)

17 Maj- Precis lagom..

98046-295

Gjorde ett kort till en i vår föräldragrupp som fick sin andra dotter nu för ett litet tag sedan! Insåg när jag satt o skrev bä bä vita lamm, att den slutar med "lillebror" vilket inte alls funkar om det är en tjej ju! ;-)

I helgen blir de scrapträff här utanför Växjö, jikes va skoj de ska bli!!
Precis lagom tll det har jag nu ap-ont i halsen.. så nu kurerar jag mig till tusen för att inte va total sjuk på lördag.

Sitter också och väntar på hänglarna.. nån som vet när de dyker upp?


14 Maj- tävlingen igång..

98046-293

Vi bor så superbra så vi har turen att ha världens bästa grannar! ;-) Em o Karl ta åt er!! haha..

Iallafall så har vi en tävling nu i år att odla längst SOLROS! S¨å vi har haft gemensam plantering och uppföljning.. ;-)

O vinsten är.. att den som förlorar tävlingen bjuder de andra paret på middag på stan!

Jag passade på o scrappa två otroligt loja solroser haha.. här finns inte en enda tanke bakom utan deta tog mig ca 3min att få ihop sammanlagt!

Inom kort ska ni få se vem som leder.. ;-)

Har nu haft alla visningar på lägenheten och mäklaren tyckte det fanns intresserade par så nu är de bara o vänta och hoppas på att budgivningen sätter igång.

Håll tummarna!!

98046-294

10 Maj- hektisk tid..

98046-292

"Meu Querido" betyder " min älskling" på portugisiska. *tack angie*

Gjorde den här LO`n för ganska längese, den var med i Stellas tävling, tog tyvärr inte hem nåt pris men denna gången blev jag ganska nöjd efetr att ha gjort från en skiss ändå. :-D

Såå mycket på gång just nu, så mycket som snurrar i huvudet med allt som hänt på sistone. Hinner knappt vara hemma då jag har tre veckorns praktik, + att jag börjat jobba + lägenhetsvisning vilket innebär städning till tusen. + en del annat som surrar runt i mitt huvud just nu.


7 Maj- minisemester!

Längesen uppdatering nu.. Har i helgen varit på minisemester i Tyskland tillsammans med min S och våra resp. föräldrar. Denna resa var framförallt för att köpa in alla alkohol som kan tänkas gå åt på bröllopet :-D

Vi hade en natt på ett jättefint hotell och mycket ,mysigt badkar vi utnyttjade! ( får ju göra de när man inte har nåt hemma.. )

Snacka om att man sparar pengar på o handla allt där.. jikes.. det var iallafall mycket trevlig resa med vinprovningar och mycket mat! :-)

Såhär såg bilen ut när vi kom hem he he..


98046-289


I taxfreen köpte min kära mor parfymen jag ska ha till bröllopet! *tack mamma* Bara älskar den! Det är Nina Ricci. :-D

98046-291


Och till sist en beställning jag fick för längesen men först gjort nu, he he.. ibland är man seg.. är ganska nöjd över att jag fått ihop så många olika papper för en gång skull! :-D




98046-290

3:e Maj- The BIG news!

Okej, nu ska jag väl äntligen våga avslöja lite då trots att det inte är riktigt klart.. iallafall så finns vår lägenhet ute på hemnet nu..och sen kanske ni kan räkna ut ett och annat!!? ;-)

Jo.. vi har köpt HUUUUUUUS!!!! Visserligen på "öppet köp" eftersom vi inte säljer vår lägenhet för under 745 000:- så nu är det upp till gamla bettan(lägenheten) o visa hur fin den är ;-) Så affären blir först helt klar när lägenheten är såld, men vi har skrivit kontrakt så huset är vårt. :)

Huset vi har köpt ligger på hovshaga och kommer bli urfint när vi blåst ut köket o slängt in ett nytt osv... ;-)

Så här kommer lite bilder på hur vi bor nu, i vår lägenhet i centrum då.. :-)


98046-288

98046-287

98046-286

98046-285

98046-284

98046-283

98046-282

För att se mer om vår lägenhet och andra fler bilder kika in den på hemnet.

Klicka HÄR för o se mer




Kram kram :-D

1 Maj

98046-281

Igår på Valborg var vi iväg på kalas hos en bekant som fyller år just på kungens födelsedag! :)

Knåpade ihop ett kort som blev mycket uppskattat! Kul! :-)

Såå mycket på gång nu så jag hinner knappt sitta här  o ens hitta ispiration till mina kort, men inom kort kan jag nog avslöja varför!! ;-)

Ha en skön 1:a Maj på er! Kram!

RSS 2.0