31 aug- Lillplutt kryper iväg!


Lillplutt uta på grönbete och kryper iväg för första gången ♥


En dag ute på gräset.. närmare bestämt i fredags kröp han iväg på gräset. Ett par meter sen satte han sig och skratta :) Förmodligen hur nöjd som helst över att ÄNTLIGEN komma nånstans, har stått ett tag o vaggat där nu ju ;)


" Man ska ha husang"

Max favorit ♥ är just nu låten " Man ska ha husvagn" Så såhär brukar han stå o sjunga "man ska ha husang!!,då är semestern redan klar"

Pålördag är det konstrunda,och stressen börjar komma över att jag inte hunnit med o göra allt jag hade tänkt, men jag tror inte helgen väntar på att jag ska bli klar så det är nog bara o konstatera att jag får nöja mig med det jag har fått ihop. :) Bilder kommer innan helgen!

29:e aug- Cirkus!



Ännu ett enkelt kort som ska med till konstrundan. Knappt använt penny black stickersen sen jag köpte dom på mässan förra gången. Men nu kom de väl till pass när man ska göra lite fler kort ;)

I Växjö idag måste jag bara meddela att regnet slutat och det är en stor sol på himlen  *lycka*

Idag tänkte jag försökt fota vårt kaos vi har här hemma på dagarna när både Max o Zac ska vara i lekrummet. Max anser det bara är hans lekrum, så han skriker på Zac för han får inte vara där, och Zac tjuter för han blir utputtad av Max.  Sen tjuter alla och det blir slagsmål! Hur fotar man sånt.. komma fram till att de vore en perfekt LO med tema Cirkus!

Helgen blir lugn, ska jobba på lör, sen middag med föräldrar och svärföräldrar. Söndagen blir kanske lite scrap med Linda.



27:e aug- Min underbara kärlek :)

 

Satt även jag och lekte med http://www.yearbookyourself.com/ och satte dit min kärlek ♥

Han blev ju nåt otroligt läcker!

Fick mig måånga skratt ikväll, de behövde jag :) Underbara kärlek ♥


Avsäger mig även idag från o få mer regn på mig, vart ute mest hela dagen och blivit dyngsur flera gånger, alla mina kläder hänger på tork o jag har hunnit föna håret 3ggr!! Så nu antar jag att regnet hoppar över mig fram tills nästa år iaf ;)


26:e aug- lite nytt





Ett par av korten jag gjort som ska med till Konstrundan. För att svara på frågan från kommentaren till förra inlägget så vet jag faktiskt inte så mycket om konstrundan i sig mer än att kommunen (min grannkommun) har olika slags evenemang. Ska nog försöka ta reda på lite mer kanske , är mest i full gång o få klart allt som ska bli klart känns det som.

Börjat träna lite nu också..finally typ! Var på första friskis passet förra veckan, tanken var ett medel-puls pass som jag trodde jag skulle svimma av, när vi kom in så välkomnar de oss till ett intensivpass haha..  behöver jag säga mer än att otränade jag hade ont sen. Så körde ett medelpass igår..och då tyckte jag det var segt, så kanske man ska ge sig på intensiv en gång till ;) Vad säger du Angie..

Idag ska jag jobba, det är 3,5 år sen jag jobbade..eftersom jag pluggat efetr Max föddes. Känns som det är 10 år sen! Men det ska bli spännande..

23 aug- tebax :)



Äntligen tillbaka på nätet! hoppas verkligen vår nya internetleverantör är bättre än förra!

Allt rullar på.. Max börjat sitt nya dagis så nu får jag o Zac lite mer tid tillsammans :)

Ska iväg på fest om typ 10 min så jag fick ihop kortet ovan tidigare idag. Har annars mest suttit och gjort kort till konstrundan,herregud de tar verkligen aldrig slut?? Jag börjar längta efter o göra en LO..

Dags o gå på partaj!

kram kram till alla som är här inne o kikar och skriver, det värmerv enormt !!

18 aug- Bröllopsdag :)













Kärlek

Imorrn den 18:e firar vi vår första bröllopsdag ♥

Vad tiden går fort!! Ett helt år sen denna underbara dag var..bortsett barnens födelse var denna dagen den roligaste dagen jag vart med om! Det är ju vekrligen once in a lifetime som man träffar all släkt och alla vänner på en och samma dag.

Och jo.. fasen me.. det är ett helt år sen jag fick köra FERRARI!! It hurts! De vill jag göra fler gånger!!

Tyckte jag framkallat typ de mesta korten från bröllopet..men inser nu att jag bara framkallat 700 av de typ 1500 tagna..jisses hur gör ni som har så många kort??

Var iväg i helgen och firade vår dag lite.. barnen for till mormor o morfar och vi vart iväg och hittade på lite aktiviteter och åt gott :)

På fredag kommer internet tillbaka.. hoppas jag verkligen. Då blir de bloggrunda..tills dess blir det att skapa inför konstrundan :)


GAH!!!

Jaha.. inget internet förrän NÄSTA förbanande fredag!! idag när jag ringde bolaget så var det visst nåt fel IGEN...

hoppas verkliegn på BRa kompensation..

härligt o sitta en stund framför datorn, (smet upp hos syster.. ;) TACK!!!!! hihi

Får iallafall alster gjorda ;) 85 kort och 20 tändstickaskar är typ klara till konstrundan jag och syster ska vara med på :)

som alltid

som vanligt är de nåt som krånglar med internet med enorm tur kanske jag kan ta en efterlängtad blogg runda imorgon hoppas

suck!

är utan internet tom tisdag pga krångel med vår leverantör som vanligt så nu byter vi helt sitter nu med s jobb tele som verkar ha allt imorgon åker vi på lite semester och hälsar på familjen a ska bli så kul linda noblessen är med hi hi blir lång blogg runda sen

5 augusti- en liten dröm..

Just nu finns min dröm till salu på hemnet...  ett underbart fint sommarhus med sjöutsikt åt alla håll. En egen Ö ♥ .. och jag är förälskad.. gud vad jag hade velat sätta mina inredningstankar i detta lilla fina hus!!

Om man ändå hade några miljoner över... *drömmer vidare*

Jag får nöja mig med att jag fick antagningsbesked idag att jag kom in på bildbehandlingskursen jag sökt i höst :)
Alltid nåt!

3 augusti- semesterbilder..


Lilla plupp! Tyckte Liseberg och Universeum var lika kul som storebror verkade det som ;)


Max åker "flumraiden"  han sitter framför S.

Hemma igen efter ännu en liten semester i fina staden Göteborg! Det hanns med massor, bla Universeum och givetvis Liseberg och allt annat möjligt :)

Sitter o ska ladda in lite fler bilder, hoppas på lite bra scrapbilder :)

Imorrn ska Max till tandläkaren för första gången... spännande! S är tillbaka på jobbet imorrn så nu gäller de o aktivera vildingarna i familjen ;)

RSS 2.0