25 Feb- some news..

98046-577
Första syskonbilden är scrappad ;)

Ja.. kan ju inte låta bli när man börjat framkalla lite kort att göra nåt på syskonen H. :) Fastnat för det allra enklaste i LO väg, både trist och kul. Trist efetrsom jag innan kunde få dit mer dekorationer, kul eftersom jag får fler gjorda och jag blir mer nöjd med dom nu :)

Helgen vart lugn, haft lite besök här och sen har vi haft en lyxhelg, inte behövt laga mat på hela helgen ;) Middagar hos föräldrar/svärföräldrar och en mycket efterlängtad brunch hos Em & Karl *tack!!!*

Man saknar ju detdär, innan bodde vi dörr i dörr med Em & Karl, då var vi och sprang hos varandra hela tiden och åt och drack vin hihi.. nu har vi båda flyttat till olika stadsdelar, men de funkar ju, vi har ju fortfarande underbara brunchar och middagar ;)

lämnat vår bil idag, ska ju få två nya dörrar. Förra året lämnade vi in den pga av rost, coh sånt åtgärdas ju med garanti så då fick vi låne bil, nu är det dags igen och vi har fått en så fin bil ..precis som sist så nu vill vi inte byta tillbaka haha.. Även om vår bil är relativt ny så är det ju ändå gigantisk skillnad när man får köra en HELT ny. Kasst egentligen, man borde få en rishög till låne bil så man tycker sin egen bil är mycket bättre sen :) fast då hade man väl klagat för det förmodligen.. humm?

Kommentarer
Postat av: Linda

Härligt jobbat! Håller absolut med dig om att enkelhet är snyggast!!! Vi har ju diskuterat det ett par gånger, hihi.
Surt med bilstrul...vi hade en sån bil...en nyare Volvo men det var rost ÖVERALLT!!! Givetvis gick det på garantin, men ändå...seeeegt! Sålde den istället ;)

2008-02-25 @ 13:25:01
URL: http://citronlimespyssel.blogspot.com
Postat av: monica

snyggt!!! ja det lär väl inte bli sista syskonbilden som du scrappar precis ;-) Detta är bara början...
Ha det gott!
*kram*

2008-02-25 @ 15:57:05
URL: http://leamon.blogg.se
Postat av: Smarre

Jag tycker layouten är supersnygg. Precis den enkla stil jag gillar och vill se hos flera. :-)

2008-02-26 @ 09:11:53
URL: http://mariekarlsson.blogg.se
Postat av: EM

SNYGGT!! Å vilka stärnor sen!! Mmmm, synd att grannhuset till er inte var i samma prisklass å skick som vårt radhus i Öjaby, för då hade vi ju blivit grannar igen!! ;o) Gör dig redo för bullbak...för på fredag kommer jag! ;o)

2008-02-26 @ 15:24:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0