3 Feb- Födelsedagskort

98046-541

98046-542

Igår fyllde storasyster år! Grattis syster!! :-) Och Tack för ett mycket gott kalas!

Passade på o lämna iväg största sonen till mormor och morfar för att vi skulle få lite egen tid för plutten här hemma ;)

Inte för det blev så mycket mer sömn, Max är duktig med att sova, sover hela nätterna och hör/bryr sig inte om när Zac skriker.
Vet int eom det är framsteg med sovandet här, för jag orkar knappt räkna längre hur mycket vi får sova? Det blir iallafall ca 2h sömn, sen vaken en timma, sen 2h sömna, vaken en timma osv.. men det känns som framsteg! Han är inte fullt så ledsen längre, nu är det mest svårt att få honom att somna om.

3 veckor sen IDAG som man var på väg till förlossningen nu..JIKES!! Hur kan tiden gå så fort??

Kommentarer
Postat av: Junitjej

FINT KORT!!!

2008-02-03 @ 09:15:49
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: monica

snyggt!!! kul idé med hjärtat! kanske liftas nån dag ;-)
*kram*

2008-02-03 @ 15:41:53
URL: http://leamon.blogg.se
Postat av: Marit

Men, vad jobbigt ni har det, men tur att Max kan sova i alla fall...

En kompis till mig fick några droppar av läkaren att ge sin dotter när hon inte kunde sova... minns inte vad de hette, men de behövde bara ge ett par tre gånger med två dagars mellanrum och sen hade dottern kommit i fas... kanske något att fråga om ifall detta håller i sig... ni måste få sova allihop om ni ska orka i längden.

Kram så länge!

2008-02-04 @ 00:29:41
URL: http://maritsscrapblogg.blogspot.com
Postat av: Camilla Ivarsson

Fint kort du gjort och jag hoppas att Zac bättra på sömnen om nätterna så du får sova fler timmar. Man klarar sig förvånandsvärt bra på lite sömn ett tag men det är skönt att få fler timmar i en följd. Hoppas magen lugnar sig på honom. Kram

2008-02-04 @ 20:41:29
URL: http://millai.blogg.se
Postat av: Linda

Urfint kort! De nya hänglarna är ju såå fina! *längtar hem till mina* hihi Läckert med hjärtat, nu förstår jag vad du menade med att du skulle ta fram pärlplattorna *s*
Skönt att han sover bättre, även om det kanske inte verkar mycket så är det klara framsteg mot innan! Tre veckor...tiden går på tok för fort!!!

2008-02-05 @ 13:28:14
URL: http://citronlimespyssel.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0