28 sep- minialbum















Det är så grymt kul när man tar sig tid att göra ett minialbum! Det går fort och man får ändå med många bilder osv. *me love*

Barnen har vart hos mormor o morfar i helgen så vi åkte ut till Em & Karl som var lagom brunbrända och fina.. nää jag är inte alls avis.. JOOOOO!!!! 
Så efter en god middags och ett par vinflaskor senare bestämde vi oss för att göra maränger! O gud måste verkligen tipsa om att göra Leilas maränger med choklad i!  Underbart goda för såna gottegrisar som jag ;-)

Verkligheten börjar knacka på dörren.. har nog verkligen konstaterat, det är bara några veckor kvar.. nästan så man kan räkna dagarna.  Min bästa vän.. som jag träffar typ dagligen, har kontakt med typ hela tiden. Snart flyttar hon.. bara tänkt att det är ju senare.. men senare är snart nu. :-(  Vem ska nu möta upp mig bara för att posta nåt? Eller vem ska nu gå ända bort till MC bara för o köpa en glass för att gå typ 3 mil fram och tillbaka..  :-(  De här är inte roligt längre.. STANNA TIDEN!!!

26 sep- en snabbis..



Ett kort jag gjorde imorse till min svärfar som ligger på lasarettet.. Så ett Krya på dig kort från barnen med ett foto i så han kan ligga o kika på busarna ;-)

Tog vagnen imorse med Zac och gick ut och gå, och man kan nästan tro det är på väg och bli sommar igen så skönt är det! Förutom en NÖT som ansåg att jag gick ivägen med min barnvagn där han skulle cykla, istället för att cykla jämte cyklade han rakt in i mig. Jag brukar inte vara sån här men..  SYND ATT HAN INTE FLÖG!!!




24 sep- flyyyyyt!!!!



Var med i en tävling som LOKA hade i sommar och YIKEZ!! Jag vann!!! Eftersom vi bytte epostadresser under hösten blev jag NÅGOT förvånad när det kom hem ett värdebevis på en SPA WEEKEND för 2! Dock vet jag inte riktigt vad jag tänkte när jag skickade in min slogan till tävlingen... för SPA weekenden är i Bergslagen! Dvs.. ovanför Örebro.. dvs 4h bortanför Sthlm!
Men men.. jag VANN ju! haha... ;-)

Och inte nog med det...
Surfade in på korvbrödsbagarns hemsida där jag var med och tävlade om en CABBY husvagn ;-) Vi vann dock inte husvagnen, men 5 st vann på bra slogans och en av de var jag! :) Så nu väntar jag hem en Sony MP3 spelare också :)

Jisses... det hjälpte verkligen och sitta o klura på sånt där ett tag i somras! Gav mig sjutton på att jag skulle vinna nåt, alla andra verkar ju vinna! Och jo det funkar faktiskt!

*glad glad glad glad  glad*

Idag hade jag hellre vart hemma och scrappat än och gått o jobba.. Linda.. snart MÅSTE vi!!

23 sep- dagens inlägg!

Tro aldrig den som säger:
Det är inte jobbigare att ha två barn än ett.
Det är som att säga att om du fastnat med skägget i brevlådan kan du lika gärna klämma dit bikinilinjen också.


Annika Lantz


22 sep- lite nytt!


Ett par kort i färger jag normalt sett aldirg använder ;-)

Hemma från helgens lilla semester från Malmö/Köpenhamn... där vi hann med både Tivoli och shopping :) Vi var där för att fira systers man som fyllde 40 för ett tag sen!

Nu ska jag jobba ett par dagar, ska bli skönt.. för just nu är tankarna på ett helt annat håll..

19 sep- lite flaskkort



I brist på annat då jag inte haft tid att skapa så mkt på sistone visar jag upp några av flaskkorten som gjordes till Konstrundan jag var med på. :-)

Är trött, ingen i familjen får sova för tillfället då lillplutt fått för sig att nu när han är 8 månader ska han börja stöka igen, dvs inte sova några hela nätter och börja äta mitt i natten igen. Behöver jag säga att ingen av oss är så sugna på att gå upp kl 01.30 på nätter nu mer?

Idag blir det ännu en jobb dag och höstoverall letar dag, totalt missat att Zac kanske behöver nåt varmare än en fleece och en gubbmössa ;-)

O imorrn åker vi på SEMESTER över helgen! Ska bli skönt!! Hoppas på mer sömn inatt bara.. mkt aktivitet blir det för Max så han behöver all sömn han kan få.

Tebax efter helgen!


kram kram


17 sep- vann! :-D


Du och jag..


Lejon


Liten tuss...

De sista tre bidragen jag hann med till Magdas scrapfeber i helgen. Såg igår när allt var klart på deras sida att jag vunnit också! Lovely!

Översta LO:n blev väldigt enkel..men ville hålla den så för att bevara spontaniteten i fotot som Max och jag tog en dag. En sån stund vi hade som man vill ha kvar i minnet länge..

Lejon LO´n blev väl ännu enklare egentligen. Skulle skapa efter en annons, och i annonsen fanns ett lejon, så min tolkning var ju då att min lillplutt faktiskt heter Lejon ;)

Sista LO´n var jag mest inne på att använda just det kortet.. redan glömt hur det var när lillplutt var så liten som 2 veckor.. Han var verkligen bara en liten tuss med fjun över hela sig. :)



Jobbat massor på sistone, märklig känsla, jag är ju student och har inte jobbat på många år ju! Men det är riktigt kul! Samtidigt som jag egentligen skulle vilja ta vara på ett antal veckor framöver innan en viss person flyttar häirfrån. Vad gör jag då.. du vet ju vem du är så.. vad gör jag utan dig sen?? :-(

Nu är det dagisdags..

15 sep- Scrapfeber :)


Liten skatt...


a penny for your thoughts..

Var med på Magdas scrapfeber i helgen.. fick tom lite gjort! :-D

Annars ganska lugnt.. jobbat idag också :)

Efter jobbet skulle vi kört Max till mormor o han skulle få hjälpa till i trädgården (finns inget bättre än o hjälpa till enligt han..) och så skulle han få gå till badhuset. Men precis utanför stan kräktes han rakt ut i bilen. HUA!!  Så då var de bara och åka hem, han ledsen för han ville till mormor och morfar, och jag rädd för kräksjuka!
Men det var lugnt.. han har börjat må dåligt när vi åker bil ibland.. så det var inte mycket mer än så.. tack o lov! Nu kan jag sova inatt! Linda.. du är välkommen hit , ingen som kräks mer ;)



 


13 sep- dagens skratt :-D

Idag blir lillplutt 8 månader.. tiden går fort!

Frågade Max om han ville leka lite med Zac, för jag skulle göra en sallad. Max sprang ivg och ropade på Zac och sen hör jag att båda gap skrattar. Går dit och då står Max och har dragit ner byxorna och "moonar" mot Zac som tycker detta är skitkul.. haha..

önskar jag hade vart före och hunnit filma detta!

12 sep- så var de de där med minnet..



Ett kort som är ett bra tag sen jag gjorde men jag kan inte minnas om jag visat det här eller inte!? Mitt minne är inte alltid som det borde vara.. ;)

Idag har jag fått fota en jättefin bebismage!! *kuul* Sen har jag jobbat ännu en dag :)

I helgen vill jag försöka hinna göra nån LO till magdas scrapfeber..får väl se hur det blir med det. Hoppas kan man ju!

Sen kommer A och R hit på middag imorrnkväll, ska bli så nice!

10 sep- när får man gå och dra nåt gammalt över sig?

En dag som börjar som alla andra.. men istället är det INGENTING som fungerar någon gång.

Vissa dagar innebär verkligen inte nåt bra på nåt sätt.. jag hatar såna här dagar!!!

kan man få hjärnskakning av att nån slår en i huvudet?

förbannade skitdag!




imorgon är en annan dag...

9 sep- strong memories


lilla plupp :)

Skulle scrappat en LO, men hade inget fotopapper att skriva ut på.. faktiskt en LO till en tänkt BoM.

Förra året just nu låg jag inlagd i strängt sängläge och vattnet hade gått.. var i vecka 21 och låg nog just nu och försökte intala mig själv att det hela var över.  Läkarna sa att det bara var vänta på att förlossningen skulle sättas igång.. och i vecka 21 är det ju inget man räddar precis..minns det var hemskt att ens tänka tanken... men han ville nog verkligen stanna lillplutt :)

Även om det är ett år sen kan man inte låta bli och tänka på det.. det hela slutade ju så bra det kunde, men ändå tänker man lite på det.


Lillplutt vad glad jag är att du ville stanna kvar då!!♥


8 sep- Konstrundan!


Vårt bord..


Bordet på andra sidan.

Konstrundan är över och man är en erfarenhet rikare. Det var både spännande, kul och nervöst att "ställa ut" sina saker för första gången.
Men jag tycker det gick över all förväntan, konstrundor innebär ju oftast att man åker omkring och kikar, men vi sålde en hel del, vilket var kul. :)

Ställde ju ut tillsammans med syster som jag tror förövrigt kände varenda människa som var där. Hihi..blir så när hon bor och jobbat i trakten ;) Tack för kul helg syster!!! :)

Nu är det full fart mot julmarknaden vi ska vara med på..tänkte försöka och inte  behöva sitta varenda kväll som jag fick göra nu i slutet innan konstrundan ;) Får väl se hur det går,men försöka kan man ju :-D

4 sep- morgonstund har guld..

Eller hur är det?

Här har mina öron och huvud sprängts idag under min underbart härliga och mysiga morgon med en liten kille som störtskrikit till och från hela natten, och en annan liten kille som gnällt mig i örat och gett mig ett antal högrar i ansiktet idag för han inte fick leka med mina scrapsaker.

Underbara morgon! Jag känner att jag lever..

Och snart ska jag och jobba. undra när jag ska hinna äta lite frukost idag..


Tröööööööööööööööööööööttt!!!!!!!!!!!


3 Sep- närmar sig..


ett flaskkort av modell ENKEL ;)



Nu närmar det sig konstrunda och det mesta börjar bli färdigt.. eller ja, så färdigt det kan bli. Jag kommer inte starta fler kort eller askar iallafall.

Annars lugnt, Max är på dagis tis- tors så då får man några timmar man kan gå en längre runda med Zac. Idag bär det iväg till Jeta som även de hittat hus nu, tom i samma stadsdel som oss! *kul kul kul*

Sitter också och försöker behandla? mitt ben, märkt att dom inte är så vana vid så mycket träning det blivit på sistone. behinnorna gör ont as hell rent ut sagt!

Ha de gott alla som läser..

kram kram :)

RSS 2.0