En underbart gräslig morgon

Somnade med feber o hosta o grymt förkyld... vaknade med samma gräsliga skit!

Men däremot vaknade jag såå mysigt av att lillkillen satt och pussade mig i hela ansiktet :)

Just loooove my little diamond!!
98046-72

spillbitar

98046-71

lite spillbitar som blitt över :)

DESIGNTEAM!!

Har nu blivit med i www.svenskscrapbooking.se design team! Där kommer nu allt mitt skapande hamna i första hand..

Så kika in!!

http://www.svenskscrapbooking.se/blog/


Liftat mig själv ;-)

Lilla Clara fyller snart 4 år och nu fattas bara kortet, så jag ville göra nått flickaktigt, gärna i rosa eftersom hon tycker om det. :-)
Så det slutade med att jag liftade mig själv hehe..men rosa blev de iallafall :)

98046-70

Till Max faster Ulle..

Suttit och filurat på vad jag skulle göra, ville så gärna få ihop nåt med dom här korten och ge från Max till sin faster. Då bilderna betyder massor :)

Så såhär blev det!

98046-69

såhär ser tagsen ut för sig..

98046-68

98046-67

Fullt upp..

Vart helt fullt upp denna veckan, då jag haft två eximinationsuppgifter att jobba med. Har lagt ner energi på att ta reda på sambandet mellan läs och räknesvårigheter, väldigt intressant!!

Så i tisdags höll jag tal..så skönt o ha det över, o extra kul då jag fick så bra betyg :)
Idag ska sista uppgiften vara inne, vilket var en utredande text om ämnet ovan. Så nu är den inne, men shit va lost man är när man inte läst på några år och helt plötsligt ska kunna skriva akademiskt.

Får bara säg taaaaack Amandapanda ;-) och Madeleine, utan er hade de aldirg vart så skoj som det faktiskt kan vara :)

Nu ska vi se om jag kan få ihop nåt till max faster Ulle.. :-)

I´ll be back!

Ett juligt papper jag tycker är såå snyggt..

98046-66


Fyndat på kupan :-)

Efter lite tips som fåglar viskat i öronen ska man bege sig till röda korset/ kupan och köpa knappar o mman nu vill använda sig av det.. vilket jag tycker ska bli väldigt spännande att börja testa  få med i verkstaden!!

Så de här hittade jag för 15kr på kupan :-)kan nog bli riktigt snyggt!
98046-65

Tags! tips emottages varmt!!

Såg en idé på swescrap.. och gjorde om det till viktigt att ha inom räckhåll. Så nu hänger detta på kylskåpet!! Nummer till dagis o bvc, slippe rman ha stora papper hängande på kylskåpet osv.. :)

Har gjort egen chipboard genom o ta hård papp jag fick när jag beställde studentlitteratur, sen målade jag med akrylfärger så ingen syra kan läcka ut , funkar helt ok!!

Dock är inte baksidan klar..bara framsidan, vet inte ritkigt vad jag ska ha på baksidan? Vill väldigt gärna ha tips!!
98046-64
98046-63


Klippt sönder Stefans skjortor ;-)

Nu har jag klippt sönder av min älskades skjortor!! :-)

Kan tillägga att detta var HELT OK då han rensat ur dom o skulle kasta dom ;-)

Glad blev en scrapgalen penni iallafall :)

tack älskling!!
98046-62

Så Amanda inte fryser :)

Så inte min nyvunna kära lilla vän fryser där uppe på campus hihi.. det är alltså en tändsticksask! :)

98046-61

testar nya stämplar..

testar lite nya stämplar..har dock bara hunnit stämpla o distressa dom, brukar bli en helt annan grej när de sitter på ett kort sen.

Förutom de tre so mär här har jag två små stämplar till i form av knappar.

98046-59

98046-58

98046-60

Ett begär..måste ha :)


Bara måste beställa det här pappret från KI memories, heter "my guy" , bara älskar det..

inte hunnit få till så mkt scrap sen i helgen, har haft så skoj att jag suttit och skrivit en utredande text om sambandet mellan läs och räknesvårigheter, och detta ska jag hålla tal om på tisdag. USCH...

men nu hade jag tänkt få till ett kort i eftermiddag/kvällen.. får väl se hur det går. Det märks här sen under kvällens gång :)

Tycker alla som kikar in här som inte vart inne på www.svenskscrapbooking.se ska bege sig dit o kolla in sidan, ny scrap sida! Såna är ju alltid välkomna! :)

Men så länge..titta o njuut!

98046-57

morgonens skörd..

98046-56

Ett halvliftat kort..

98046-55

Och kunde inte motså att lifta denna också :) dessvärre har jag ju ingen lövstans eller nåt så jag kan få löven i rätt nyans..men får väl vara en innerlig sommarbild! haha..


Ännu ett kort...

98046-54

Bytt ut kortet, fotograferat o mdet i dagsljus!! :-D

Bara älskar brunt blått turkost..Årets första JUL-kort

98046-52

Ett enklare julkort.. ville mest måla stämpeln o se hur den gjorde sig på ett kort, hehe... I just LÖÖÖÖVE dom stämplarna!


Inte för att detta hör till scrap...

Läste en dikt som bara stämde så bra in på mig tyckte jag. Har klagat antal gånger över "zebra pöset" man fick när man fött barn..men det här var en jäkligt bra dikt om det.. så istället för att klaga..läs!!

En vacker kvinna går stolt över stranden med höfter som vaggar moget och inbjudande. Över hennes mage sprider sig livets strålar och förenas i navet för livets start, blänkande silverstrimmor under solens varma tunga.

För vissa en styggelse, en skadad kropp som aldrig återgår till en ung flickas orörda tanighet. För andra är det livets sätt att markera att denna kvinna varit med om livets under, hon har skänkt liv. Magens mjukhet, de runda höfterna och bröstens fyllighet antyder att denna kvinna upplevt denna unika, och ej för alla förunnade, händelse mer än en gång.

Säkra steg styr hennes gång och hon lyser i sin egendomliga vishet där hon går, hon vet nåt vi inte vet. Hon bär på en hemlighet och vackra minnen som vi avundas. Blickar av blandade känslor följer henne framåt, hon bryr sig inte om vilket. Hon är stolt över sin kropp och de gåvor den givit henne.

Jag har beundrat denna kvinna, min mor, hela mitt liv. Avundsjukt sett solen leka över silverstrimmor som för mig kännetecknar kvinnlighet och sinnlighet på samma gång.

Nu delar jag hennes hemlighet, hennes vackra minne av en livslång upplevelse som förändrade mitt liv genom ett möte med en okänd men ack så älskad individ. Min mage bär livets strålar över sin mjukhet. I min kvinnlighet är jag vacker och gnistrar."

Ny LO!!

98046-48

Ett nyköpt papper jag aldrig faktiskt trodde jag skulle använda som jag gjort. Den här Lo´n var så jäkla skoj och det gav mig såå mkt mer energi så jag skulle kunna skapa hela natten, synd man måste sova :(


Ny inspiration!! :)

98046-49

Surfade runt på nätet o fann lite inspiration.. känns som ett sommarkort?

98046-47

Ännu ett kort jag fick ihop idag..

Ett par kort..

Ett par snabbt ihopsatta enkla kort för vi skulle ha till när vi skulle till Borås..

98046-51

98046-50

New colors!

Nya färger fixade på bloggen nu..FINALLY.. ;-)

Min swapp!!

98046-46

Startade en swapp för drygt en månad sen..här ät mitt bidrag. temat var godis :) är nästintill klar ska till några stygn också.

Gick ut och hämtade in några ek löv och tryckte på massa chalk och stämplade på receptet..ser lite märkligt ut på kortet.Kort till Lotta Uffe o Max :)

98046-45

Satt o knåpade ihop ett kort till Lottta Uffe o Maxen.. :-)

Shoppat!! :-D

Helt perfekt, ensam i affären och bara shoppa!! hihi...

98046-42

Dom här sämplarna köpte jag.. två hänglar, en badanka, en lotta-r och en magnoliastämpel :) Har nu idag suttit o distressat dom, blir roligare o roligare o måla nu! :)

98046-41

Dom här var faktiskt de ENDA mönstrade papperna jag köpte till mig själv.. däremot köpte jag 120 cardstock i alla färger som jag inte orkade fota..men kan nu konstatera att jag har absolut varje färg man kan ha :-D

98046-44

Fick även äran att plocka ihop papper till syster min, leamon. Så jag hoppas jag lyckats.. o har jag inte behåller jag mer än gärna papperna förjag bara älskade färgerna :)

98046-43

Tre papper till jag plockade ihop till syster...

Utöver detta köpte jag till mig själv en gul distress ( hur kunde jagtro att jag aldrig skulle användagul? pff..) sen köpte jag ett emboss hjärta som ska vara till bröllopet. :) och en svart penna emd två spetsar , syrafri då..

Sen köpte jag en annan grön distress åt syster och en small retro punch, ville haft medium med men den va slut såld..


RSS 2.0