Måste bara skriva..

Har scrappat mig en "banner" som ni ser ovan..och för en gång skull blev jag ganska nöjd med den! :) *kul*

Vi håller nu på att renovera vårt vardagsrum, så tapeterna är  ner rivna och imorrn ska jag spackla (inte så mkt tack o lov) sen ska vi måla väggarna vita förutom den största som blir i cappuchino färg.
Har sålt av våra tv möbler bestående av en tv bänk, två cd/dvd ställ och en hylla.

Så nu har vi köpt en ny tv bänk i ek (vill byta ut björk möblerna till ek) och en tavellist som ska upp ovanför plasman på väggen.

Men de roligaste av allt är att vi har gått i 2 år och tittat på ett matsalsbord i ek med skinnstolar. Vi bara älskar dom! Vi hade tänkt köpa detta efetr vårt bröllop i sommar.
Men idag kom min älskade M2B hem och sa att han hade en överraskning till mig...vilket var att han hade vart och köpt bordet! och att vi ska åka o välja ut stolar imorrn! :-)

yikes va snyggt vardagsrummet kommer bli nu!! Har saknat bordet sååå många stunder.. HUR överlever folk utan ett riktigt matsalsbord? iofs finns väl dom som inte bjuder hem folk kanske hehe.. men för oss som gör det!

Såhär ser det ut!

98046-188


Födelsedagskalas! :-)

Idag fyller min M2B år! Så igår var de kalas för honom med släkten.. :-) Mer bilder från det finns på www.familjenhogberg.se

Då vi sparar så mycket pengar som möjligt nu inför sommaren så har vi bestämt att inte köpa så mycket presenter detta året.

Så av mig fick han en bok jag köpt där man skulle fylla i allt, hur vi träffades och hur det kändes.. osv i tiden framåt och hur man ser på framtiden. Väldigt gullig bok!

Kommer ett litet smakprov här nedan..

Av Max fick han ett scrappat hjärtkort, med 500 :- till bidrag för att göra en tatuering han velat han i 1,5 år.. med Max namn. ( jag har ju Max tatuerat på vaden)

98046-184
98046-185

98046-183

Med risk att hon skall se..

Jag chansar och lägger ut det trots att personen som skall få detta kan se det innan.

Min kära mor ska få denna godispåse jag gjort för hon har hjälpt mig så jag har sparat i 2-3000 kr.

All studentlitteratur vi ska ha i denna kursen kostar runt 3000kr och allt är slut på bibliotek osv här där jag bor. Men min snälla mor var nere och lånade 90% av böckerna på bibblan där hon bor!

TUSEN TACK MAMMA!!

( färgerna blev dock halv mysko i kameran idag..)

98046-182

Kort..

Inte såå mycket nytt, ett kort eller en tag som jag gjorde till min pappa när vi firade han förra helgen. Den mönstrade bakgrunden har jag stämplat med brun stämpeldyna..

Sitter o väntar febrilt på att mina nya bröllopsstämplar ska dimpa ner.. jag hittar ju bara finare och finare..hittils har jag köpt 3 stycken.. yikez..

Var och köpte en värmepistol idag så jag kan börja embossa när väl stämplarna kommer yihaa.... har hittils bara testat embossa över spisen.

Enormt mycket att göra på universitetet..enormt..


98046-181

Hänglar kom idag!!!!! *lycklig*

Idag kom äntligen hänglar paketet! O åhh va fina dom var! :-)

Här kommer ett smakprov på lite kort jag hunnit göra under dagen när jag väl monterat upp alla hänglars hehe.. måste beställa med ez foam.. hade ju en NY en som nästintill tog slut nu idag.

Vissa kort är stämpeln ganska ljus..har målat dessa med twinklings..resten med distresser.  Det snygga med twinklingsen syns ju inte när man fotar :-(


98046-179

98046-177

98046-178

98046-180

Kliar i fingrarna nu..

Sitter som på nålar och väntar på att mina hänglar ska dimpa ner idag! Har hört att de börjat dimpa ner i låddan nu. Mitt EZ foam bara ligger och ropar på dom hihi..

Den 3:e februari ska jag ,syrran och jennifer  till borås scrapträff! Det kliar redan i fingrarna över att få scrappa en hel dag + lite till =) Den här gången SKA jag ju se till o plocka hem någon vinst...

för er som minns så var de min kära syster som plockade hem storkovan sist.. hehe

Men nu blev jag så grymt sugen på o åka till Hesingborg stora Scrapevent, JISSES vad kul dte hade varit...

http://www.scrapevent.se/

Sitter mest och funderar över om man kan få ihop pengar till det.. kostar ju en 2800 kr.. men shit det är ju verkligen 7 kurser av de mest kända scraptillverkarna. Tåls att fundera på ett tag till.. eller vad säger du Leamon? Drar det i scraptarmen på dig också?

Passar på o slänga upp ett kort jag gjorde häromdagen men glömt lägga ut.. inspirerad av muhren.

98046-176


Finally- en LO!

Läängesen jag fick till en LO, men efter att ha gjort massa kort fick jag lite lust o göra en liftning. (as usual) hehe..

Men jag älskar färgerna o formerna..o lillkillen på såklart ;-)

texten är: allting växer med kärlek


98046-175

Firat terminslut med scrappning

Sista dagen på terminen idag! Yikez va skönt!!

På måndag börjar jag läsa min inriktning så då blir det 20 veckor svenska. Yiihaaa!

Detta firades med att jag hann göra några kort imorse :-)

Ser fram emot mina hänglar som dimper ner snart! O bara älskar det rosa röda hjärtpappret på kortet nedan..köpte för längesen men först nu kändes det "rätt" att använda.

Vissa kort är starkt inspirerade av muhren.. :-)

98046-173

98046-171

98046-174

98046-172

Sugen på photoshop..

Blev sugen på att testa en grej i photoshop.. blev ju helt ok :-) Undrans som man kanske kan scrappa likadant?

Imorgon är dagen D, dagen D då min kurs slutar! Yeah!! Nu ska jag få läsa inrktining!!

98046-170

DT-scrappat!

Eftersom jag har blivit sponsrad av Cards of Maria i mitt designteam så finns nu mina och mina designteams kollegors alster att beskåda  både galler såsom forum på www.svenskscrapbooking.se

Så kika gärna in där.. :-)

Har tre födelsedagskort att göra på lite kort tid här nu.. känner att jag måste sätta igång snart! På fredag är min termin slut i skolan. Förhoppningsvis blir det liite lugnare nästa termin som börjar på måndag då jag börjar läsa min inriktning.. FINALLY! :-D

Scrappat utan tvång..

Ingen aning om vart de här korten ska och det är så skönt :-)

Det översta kortet gjorde jag faktiskt ENBART för jag ville testa en av mina nya qk dies... hehe, är inte speciellt nöjd över kortet men nöjd över stjärnorna ;-)

Det understa kortet är ENBART gjort för jag kände jag ville testa göra ett kort UTAN att använda stämplar och massa papper.

Nästkommande vecka är det jag som håller i utmaningen på www.svenskscrapbooking.se glöm inte kika in! En riktigt kuloch inspirerande utmaning!


98046-168

98046-169

Beställningskort

Fick en beställning på 3 kort, varav två blev klara nu i helgen!

Ett examens kort och ett 30 års kort till en kille.

Längesen jag gjorde nåt kort nu kändes det som.. vart så äckligt mycket i skolan nu, känns som jag vart där dygnet runt. Tillochmed fått ont i axlarna av att bära runt på min bärbara datorn hela dagarna däruppe på universitetet..

Och nu i helgen är det tentaplugg som gäller..blä.. men snart är terminen slut! snart!

Är förresten webdesigner åt ett företag jag GÄRNA gör lite reklam för. www.spaforum.se gå gärna in o kika, man blir sjuuk av längtan till en spaanläggning. En sån SKA vi ha i vårt hus när vi köper ett ;-) Det ska iallafall finnas plats att sätta in ett..

Fick en liten leverans idag som jag beställt från easer, (beställde ihop med syrran) så nu kom en tag till min qk (jippi!) och EZ foam till min fina bröllopsstämpel och ett akrylblock så jag kan få stämpeln riktigt fin. Tackar för leveransen syster!

Håller på med en hel del DT.scrapp just nu, då vi blivit sponsrade med stämplar. Resultat finns att se inom kort på www.svenskscrapbooking.se/designteam

Korten är liftade från Leamon och nån på scrappiz (så dålig på skriva när jag sparar ner mina favvisar)

98046-166

98046-165

Presentpåse + år- tags

Mycket pluggande denna veckan men igår firade vi svärfar och då gjorde jag en liten  påse som vi la i lotter i..

Och när jag var ute hos syster leamon i julhelgen gjorde jag två tags som ska följa mig o max hela året. Ska göra en ny tag varje månad med vad som hänt osv. Så här blev första sidorna då.


98046-161


98046-164

Längtan tillbaka till i somras

Är trött på kallt, trots det nästan knappt vart kallt i vinter. Trött på regn..blåst o massa tjocka jobbiga kläder.

Satt idag och gick igenom bilderna från Kroatien i somras.. ohh guuud va skönt det var! Att man inte njöööt mer!!

Vill ha sol, kristallklart vatten och 35 grader varmt!

98046-160

Min första canvas..

Har fått ihop min första canvas.. storlek 20 x 60 cm

Kul och annorlunda att scrappa!

Den här kommer hänga ovanför max säng.. o för de som inte vet så heter han också Tiger ;-)

98046-158

RSS 2.0