Hyfsat ny LO..

98046-258

Den här LO`n är ett tag sen jag gjorde men har inte kunnat lägga upp den pga av en tävling. :-)

Dikten som står där har jag lånat från ett av muhrens fina kort :-)

Har annars idag fått ihop ännu en LO, fast också den till en tävling så den får vänta..Likaså 2 halvfärdiga kort.

Helgen blir lugn, imorrn ska vi hälsa på en liiten bebis, så jag gjorde ett kort för ett tag sedan som finns längre nr i bloggen, kortet heter "Alicia". Har vart o köpt världens minsta bondelid kjol och aspen tröja till henne ;-)

Sen ska vi ner till max mormor o morfar och grilla..ska bli skönt med en lugn helg! Kanske hinns det med lite pyssel ;-)

Ha de gott i helgen!

Mycket nytt- inget gjort :-(

Har den senaste veckan fått hem ca 10 nya stämplar från olika företag + lite nya swirlar.. + att jag lånat syrrans nya hänglar stämplar.. och jag glömde nog skriva att jag köpte några nya stämplar när jag var på Magnolia förra lördagen?

SÅ mycket idee´r, sån lust! men jag får inget gjort!?

En av stämplarna jag köpte på magnolia finns på kortet nedan..

Annars ganska lugnt nu, skrivit klart en hemtenta, och kursen slutar imorrn. Börjar ny på måndag visserligen, men de går framåt iallafall! :)

Kommer en drös med kort inom kort ;-)

98046-257


Äntligen!

Ni som vet hur jag sitter o scrappar vet u hur jag släpar saker fram och tillbaka till vardagsrumsbordet och sen knölar jag in det på två hyllplan i garderoben.

Men en dag kom jag på en idé om hur jag skulle kunna utnyttja garderoben till max! ( hehe inte till min son Max utan så bra som möjligt tsss...)

Så med lite fantasi och nya lådor är jag faktiskt ritkigt nöjd.
Jag behöver bra plats så jag lätt kan nå sakerna då jag oftast bara gör ett kort en LO åt gången.

Så nu har jag iallafall en egen garderob till scrap! :-) Vardagsrummet får väl duga en stund till.. ;-)

98046-255

98046-256 

Härliga fredag!

Kan det blir bättre?

Det är fredag, solen skiner, man kan sitta på balkongen i linne och shorts ( har 25 grader där nu )

Har fått ihop en ny LO som jag blev ganska nöjd med, kan tyvärr inte visa upp den än eftersom det var en utmaning som inte fick visas innan de utsett vinnare, så nu kan jag bara hålla tummarna!

Imorrn ska jag till magnolia!! ska bli HÄRLIGT!! ;-) sen ska jag försöka få ordning på min "scraphörna" som består av en graderob.. hehe. tänkte iallafall botanisera väl i graderoben framöver, så det blir ikea på vägen hem från magnolia o köpa inredning till min scrapgarderob. + vi tänkte köra förbi Lager157 på vägen me..

Sen på kvällen ska vi grilla här hemma!! Ska bli härligt!

Återkommer med bild på min fina scrapgarderob ;-)

kram o ha en underbar helg! de ska jag ha! :-)

Krya på dig- kort

Känner inte direkt någon som är sjuk just nu mer mig själv.. hehe.. fast sjuk o sjuk, jag går på en fet penicillinkur det är allt så nu känner jag mig inte så sjuk. *skönt*

Var tvungen att "fira" att hälften av tentamensuppgifterna är inne för den här veckan. Har pluggat som en gnu och kommer bli besviken om jag inte blir godkänd eller mer.. ( fast läraren normalt sett ger 80% av alla kompletteringar) så jag borde kanske inte bli besviken ändå..
Firade iallafall med att scrappa ett kort idag hehe..

Funderar på att åka till Magnolia på lördag, det lutar åt det.. vore bra för jag behöver mer papper. Jag har ju inga!! säger jag och min nya scrapvän pearlgirl bara garvar o säger att jag har hur mycket som helst.. okej jag har väl lite papper..men inga jag vill ha?

Har även två beställningar gjorda så jag väntar 2 fina scrap-paket innan veckan är slut *jihaa*

Ser ut o blir en bra scrap vecka.. en mindre bra för min ekonomi dock..

Såhär blev kortet idag.. är inte riktigt nöjd..men ähh.. får bli bättre nästa gång.

image254

Scrapdag!

Idag har pearlgirl och jag haft scrapdag!

Först dukade jag upp långbordet med massa grejor, sen var vi nere på stan och inhandlade lite nya papper, blommor o brads ,lite smått o gott!

Vi fick tillochmed en hel del gjort tycker jag! Särskilt pearlgirl! Hon som faktiskt aldrig scrappat förr! Måste säga att jag är såå imponerad av hennes kort! För att inte tala om hur hon lyckades med distresserna! ( jag fortsatte kämpa med akvarellerna..)Kolla in hennes blogg här!

Bild på scrapbordet ;-)

image248

Sen mina alster... älskar den lilla kissekatten.
image249

image250

Syns de att jag älskar mina swirlar? ;-)

image251

Sen ett kort jag blev missnöjd med.. blev bara.. otroligt LOJT! *blää*

image253

Finally..

98046-247

Den här LO´n har legat ofärdig sen jag var på träff i Borås. Har inte vetat vilka kort jag ska ha, vilka blommor eller nåt. Men idag fick jag för mig att jag visste hur den skulle se ut.

Att rubriken heter "maxat!!" är mest för både min son och den andre lille pojken heter Max.  Dom träffades ganska ofta innan men inte längre så jag vet egentligen inte varför jag valde dessa kort överhuvudtaget.

Tror iallafall jag ska skriva dit på den nedre delen " två små maxar" får se.. eftersom den inte vart klar på några månader är det ju ingen panik att göra den helt klart heller.. haha vad trist det lät!

Se om jag orkar skapa nåt mer idag.. senaste 5 veckorna har jag haft förkylning på förkylning som inneburit feber och enormt rosslig hals + 2 veckors influensa och nu igår fick jag diagnos bihåleinflammation så en rejäl peniccilinkur går jag på nu, dessvärre har den inte börjat verka än, men biverkningarna har kommit. Man mår illa utav hellskotta! * tänker på de stackare som mår illa en hel graviditet*


Imorrn ska jag ha liten scrapkurs med angie, så nu ska jag se till o dra ner henne i det underbara träsket.. hihi :-)


Ha en skön helg alla! Det ska jag ha, ska passa på att grilla för första gången iår ikväll tänkte jag! :)


Fyndat! ;-)

98046-246


Eftersom dagis var stängt igår så passade jag och Max på att åka ner och hälsa på mormor och morfar och där nere körde vi förbi en röda korset butik, så vi gick in med förhoppningar om att hitta knappar billigt ;-)

Iställt hittade jag blommor! o några få knappar..

Detta kostade mig 12 kr.. inte så farligt va? :-)

Bebiskort :)

Två vänner som fått bebis så ett ypperligt tillfälle att få använda bebisrosa o bebisblå färger hihi..

Har försökt bli vän med akvarellerna... får väl se hur många chanser jag ger dom eller om jag går tillbaka till mina distresser hehe..

*ser fram emot att få träffa de små bebisarna*

image243

image244

Ny dator!!

Så var man tillbaka! En dator rikare.. och tusenlappar fattigare. Men det drabbar väl ingen fattig som dom säger? *vilket skämt*

De blev iallafall en ny och fin dator med mycket bättre prestanda än den förra så nu ska jag väl kunna hålla på med allt jag vill i den hehe.. too bad allt försvann bara alla foton osv.. :( That hurts in a mothers heart..

Här är en liten present jag gav till min handledare som jag varit hos de senaste två veckorna! Har haft två jättehärliga veckor och lärt mig mycket!

image239 image240 image241

Såhär ser etiketten ut innan jag knöt fast den.. *enklare o fota det så*

image242

Gjorde även en matchande tändsticksask men de bilderna försvann med den andra datorn. :-(

krachat..

Jo så är de... datorn har krachat med alla mina kort och uppsatser till skolan. Hemsidejobb jag gjort åt folk och blä.. allt är borta!

Ska strax iväg o förmodligen (förhoppningsvis) köpa en ny dator.

Så då är de bara o börja om från scratch igen.. suck..

Borde kanske lägga all den tiden jag lägger på datorn på scrap istället? Då borde jag skapa hur mycket som helst..

/ I´ll be back soon.. I hope!


Var beredda på fet uppdatering när jag har dator igen hehe.. ;-)


Förlovningskort :-)

Då en av mina bästa kompisar gått o förlovat sig var jag j ubara TVUNGEN att få göra ett förlovningskort till dom :-)

Så nu väntar vi bara på ett bröllop! hihi..

Är såå glad för er skull!!

image238

" tagen "

REGLER: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir tagna ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet.
Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit ?tagna? och att de ska läsa ens egen blogg för mer information. Då kör vi!

1. Har aldrig haft gröna fingrar och kommer aldrig få. Har börjat acceptera att även kaktusar dör i mitt hem. Enda blomman som funkar är orkideé konstigt nog?

2. Har ALDRIG lyckats lära mig hantera en kopieringsmaskin, TROTS jag vart tvungen att använda de på alla jobb jag haft ( och det är fler än 3 jobb..)

3.  Har nog fötts med ett mirakel till kropp, då jag kan äta precis vad som helst och hur mycket som helst utan att gå upp i vikt och alla graviditetskilona rasade utan att behöva kämpa en sekund och tur är väl det sån gottegris som jag är!

4.  Är egentligen en total datanörd som älskar att sitta och knåpa med grejor på datorn som folk tröttnat på för länge sen.

5. Hjärtat slår alltid ett extra slag då jag kör/ åker förbi en ishall..

6. Har nåt konstigt beteénde att jag måste hinna till närmaste väglyse innan en bil får köra om mig. weird!?


Helgens alster!

Söndagen tillbringade jag och syrran hos Landstoken mfl. och hade en urskojig scrapdag! O guuud vilka söta voffsingar de hade *sjuk* Upptäckte när jag kom hem att jag inte hade ett endaste kort på vårt scrap utan enbart på hundvalpar haha.. men nån bild kommer när syrran lagt in sina hon var väl lite mer förståndig än mig den här gången..

Jag fick iallafall ihop tre LO´s under dagen! Helt otroligt egentligen för jag tyckte vi mest pratade...


image237

image235

image236

efterlängtad värre..

Den här veckan har jag varit i en underbar 6:a på praktik. Det är supergoa ungar tänkte jag skriva, men jag får nog ändra mig och skriva UNGDOMAR. Dom är ju faktiskt nästan tonåringar...

Så nästa veckas bildlektion kommer de GIVETVIS få testa på scrapbooking! ;-) Vad annars?? hihi..

Och till dagens nyhet! Idag kom ÄNTLIGEN den efterlängtade kaffemaskinen som vi beställt..  ( jag dricker ju sällan kaffe men gör jag det är det ju gott om man får nymalda bönor också ;-) ) Min m2b älskar espresso så denna kommer gå varm!

Funderar på o mman inte kan köpa chokladbönor nånstans? Nån som vet?

Dåligt med scrap nu under veckan då jag haft massa att göra på skolan jag är på. Men på söndag ska jag och syrran till Landstoken och scrappa loss!! Ska bli kul! * har lite scrap som MÅSTE göras*

La en beställning på scrapaddicted i början på förra veckan...suck inte kommit än!! Hade ju behövt dom grejorna SÅÅ tills helgen ju.. suck :-(

98046-233

RSS 2.0