31 okt- shoppat!!

98046-399

Okej Kitchen Aiden var inköpt sen länge..det var en av bröllopspresenterna vi fick! Men det var först nu som vi har provat den eftersom jag inte velat packa upp den förrän hela köket är klart!

Återkommer med bild på hur fint den gör sig vårt nya kök ;-)

98046-400

Firade annars att nedervåningen är så gott som klar med en ny dammsugare! Eftersom vi sletet upp den gamle med slipdamm nu haha.. vilket ögongodis!! :-)

Idag tillåter jag mig att vara lite prylgalen...det måste man ibland!

30 okt- kommer kommer..

98046-398

Idag var vi ute och letade "bask" (mask) i skogen här vid huset.. bor ju numera ett stenkast från pulkabacke och skog :-D
Dock tyckte Max "basken" var "äckig" och sprang därifrån och snubblade i en djup vattenpöl och gjorde platt fall ner i leran, så kul var den skogsvisiten! Vi fick gå hem med dyblöt och brunkladdig Max. Haha..

Kommer snart uppdatering med lite nytt altered jag fått ihop! Dock är det perosner ifråga som ska få detta som ibland är här inne så har inte bestämt mig för om jag ska chansa o slänga upp att.. ;-)

Har fått lite nytt färlagt idag med, syster var här och fick mig att plocka fram mina akvareller på kaka igen ( ratade dom för typ ett halvår sen) det var riktigt kul!

Återkommer inom kort med lite nytt ;-)

Förresten..hur känns foglossning? Kan det jämföras med att de känns som ett gigantiskt lejon tar en tugga i halva skinkan på en? Då tror jag fått en första graviditetskrämpa!! Vecka 29 nu..går framåt!! :-D *glad*

21 okt- snusat bebis!

98046-397

Åhh vilken liten sötis till grabb jag har fått snusa på nu :-) Efter jag skrivit att en av mina bästa kompisar fått en liten Edvin så var jag och Angie nere och hälsade på och fick gosa.. IHHH nu längtar jag ännu mer om det går!! ?

Verkligen ursöt litenkille... hann på två röda sekunder få ihop ett litet kort till sötingen. På stämpeln och texten har jag lagt 3D lim,syns ju int epå fotot.. stjärnsn och hjärtart är från love elise.

Igår var vi på middagsbjudning hos Angie & Rickard, tusentack hörrni!! UNDERBART god mat och helt underbart avslut med monopol-spel som jag vann!! haha.. ;-)

Idag ska Max till simhallen med kusinerna, han är nog bortskämd han har badat i simhall i snitt 1 gång varannan vecka sista halvåret tror jag!

time to go for now..

18 okt- nåt nytt!

98046-396

Äntligen får jag väl säga.. att jag kan ladda upp nåt nyscrappat! Fick hem mina 700 bilder och efter några timmars sorterande så fick jag ihop två nya LO´sar.. dock är det något som fattas på den andre av dom så den väntar jag med o ladda upp ;-)

Tanken är att detta 6x12 album ska bli med våra bilder från bröllopsresan :)

Annars så är köket på plats, golvet ligger, nu väntar vi bara på att rörmokaren ska komma, vårt nya ventilationssystem, vår nya kyl och fry och inbyggnadsmikro, sen är det bara dit med mosaiken och klinkersen!

men kanske det viktigaste av allt... mitt uttag som ska sättas till den underbart röda och glänsande kitchen aidén som bara står där och ropar på mig :-D

Idag fick en av mina bästa kompisar en underbart söt liten son! En Edvin! Så ikväll hoppas jag på att få snusa lite beeebis ;-)

15 okt- stuck..

98046-395

Är "fast" på ovanvåningen eftersom köket byggs idag. Igår såg det riktigt fint ut med allt ekgolv som är lagt och var tanken var att Max o jag skulle bygga upp hans bilbanor idag i lekrummet men det hanns inte med..

Nu ser det väl erhmm..ja förjävligt ut igen haha.. men de sköter killarna som sätter upp vårt fina kök. Det jag sett har redan fått mig att bli *in love* Kul nog tyckte dom också att de hör kommer bli SKETASNYGGT! Får hoppas på det! :-)

Så sålänge väntar jag på mina foton som kanske kommer idag med posten *hoppas* Ett urval var från vår bröllopsresa och några smakprov kommer här i inlägget. Guuud vad man längtar tillbaka!! Vilka underbara två veckor det var! Jises..

98046-394

Bild från Korsika :)

98046-393

En bild på oss på vår favvo uteservering där vi hamnade typ varje kväll efter mysig middag :)
98046-392

Stintino, underbar strand och plats där bla James Bond filmer visst var inspelade. UNDERBART! *tänk om självaste Sean Connery vandrat på samma yta som mig ;-) *


*Idag vill jag dock skänka mina tankar till två av mina bästa kompisar som har det väldigt tufft just nu... jag vet ni fixar detta hörrni!!*

13 okt- scrap på sparlåga

98046-390


98046-391
Kanske kan den här bilden på vårt kök tagen igår kväll säga LITE om varför det inte blivit så mycket scrap på sistone? Hehe..

Idag ser det bättre ut aillafall! Igår kväll målade vi klart alla väggar här på nedervåningen och bilden överst visar vårt humm OBEFINTLIGA kök just nu!

Idag är halva golvet lagt här nere, oljad ek utan trösklar och "antares" klinker i hallen. Imorrn ska det färdigställas och på mån. tisdag står köket klart. Ska bli underbart! :-)

Min underbara man fulade sig när jag tog fram kameran igår.. det syns ju iallafall att vi inte har trist när vi jobbar ;-)

Så håll ut! Snart kommer massa scrapalster! Är sugen så jag snart spricker!! Och väntar på o få hem de första 700 bilderna sen bröllopet och vår resa! :-D

Kram!

10 okt- Det ÄR en "LILLEBOO"!!!

98046-389

Japp så fel alla kan ha! hihi.. det har bara vart jag själv som trott de skulle bli en grabb till, alla är heeelt insnöade på att det var en tjeja denna gången!

Det ska bli underbart med en liten lilleboo till Max! :-) Är övertygad om att de kommer leka alldeles utmärkt ihop..och några lugna stunder kan man nog glömma framöver haha..

När jag låg inne och det såg så kritiskt ut bad jag om att vi ville få veta vad det var därinne när de ändå gjorde UL... dessvärre var inte min man med vid just det UL:et ( de gjorde ju flera) men jag såg dock att är det inte en kille så är det en tjej med 3 ben!! *hoho*

Men vi efterkontroll så var min man med och vi bad om att han skulle få se också, och det första läkaren säger så är det. " Ja det är en liten tjej"
VAAAA???? ropar jag!

Men efter en stund så tycktes hon se att det var var en grabb hon också... men snacka om förvånad haha när jag redan innan visste de skulle bli en grabb ;-)

Så nu du lilla Alice!! Nu får du snart två o välja på ;-) hihi..

Det var väl allt för denna gången! :-)

/ Penni & "lilleboo"

8 okt- Mammaledig!

98046-385

98046-38898046-387


98046-386

Jo så blev det. Efter allt krångel hit och dit fick jag hoppa av kursen och vara mammaledig med Max. Kommer vara hemma en månad, sen läsa en kurs på 4 veckor sen vara hemma med Max igen ända tills bebis kommer.

ALLT detta bara för krångel med sjukskrivningar och för att jag vill behålla min SGI till bebisen..

Med vår otroligt TROTSIGA Max är det dock ett heltidsjobb att sysselsätta han hela dagarna. Hur länge trotsar dom?? Nu har han hållt på ett halvår! Säger " NEEEEJ" till ALLT oavsett om han egentligen vill det eller inte. Allt är tvärtemot. Usch man kan bli så trött!

SÅÅ skönt är iallafall att hela nedervåningen på vårt hus är klart om 1,5 vecka.. ska bli gott! Då kanske man kan göra klart övervåningen så min scraphörna bli klar så man får ro o sätta sig där snart ;-)

kram kram till alla som orkar följa mitt uppochnervända liv just nu. Vecka 26 med bebis nu! Hoppet ökar!! :-D

3 okt- Upside down..

98046-384

Inte så mycket skapande på sista dagarna då vi håller på att färdigställa renoveringen på nederplan..

Har nu gått 4 veckor sen vattnet gick och jo det går bättre för var dag som går. Men efter att ha vart igång normalt en förmiddag är eftermiddagen körd eftersom jag då får så mycket sammandragningar så jag inte kan göra nåt annat än o vila.

Var på UL igår igen för att se så det fanns vatten osv.. allt såg bra ut, TACKOLOV!! Bebis vägde 625g nu och var precis den storlek h*n skulle vara. Känns enormt skönt! Önskar bara att läkaren jag fick hade vart lite mer försiktig.. med tanke på för 2 veckor sen vågade de knappt peta på magen medan hon fullständigt hängde sig på hela min mage och var o rotade upp till magsäcken kändes det som. Så efter jag vart där kunde jag knappt ta ett steg utan att de kändes som om jag skulle föda när som helst!

Slutade med att jag blev fortsatt sjukskriven 50%, kommer hem och kontaktar csn och universitet och de slutar med att läser man en heltidsutbildning så kan jag int ebli sjukskriven 50%, det är "allt eller inget" som gäller då.

Det är som den dåliga pensionsreklamen med herngren, " jag skulle vilja läsa en heltidskurs på halvtid"

Så efter så enormt mycket krabb var jag helt slut igår.. mest kraft tog det väl hos läkaren som i stort stet fick mig till o sitta där o lipa eftersom hon mer eller mindre ansåg att vad som hänt innan jag kom till henne spelade inte nån roll, dvs att vattnet gått och att jag har kraftiga sammandragningar!

Söta lilla Max har fått vara på dagis heltid nu sen allt detta hände, eftersom jag varken fått byta blöjor eller lyfta på han har det vart en omöjlighet för mig att ha han hemma. Men detta skulle vi inte fått, utan han skulle inte fått vara på dagis utan han skulle varit hemma med mig och jag skulle fått hemhjälp! Jag blir så trött, jag är så trött på hela den här skiten nu, nu vill jag bara ha min bebis frisk och inte allt  för tidigt!

Och så skulle jag vilja slippa tänka och slippa känslan av att vattnet går 5 ggr varje timma.. its killing me!


RSS 2.0