29:e Juni- Dagis-tack


Framsidan..


Baksidan

I torsdags var Max sista dag på dagis..nu byter han ju dagis så nu var det både med glädje för det nya och med vemod för att inte få lämna han där mer. Så underbart goa människor som jobbar där! Gjorde en påse till var och en av personalen, även andra avdelningen då alla vart så gulliga mot Max :)

26 Juni- Barnkalasinbjudan :)På söndag ska största sonen ha barnkalas... fick ihop lite inbjudningskort som skickats ut :)

Tack Jennifer för hjälpen ;)


25 Juni- me!


En LO jag gjort efter en skissutmaning på the nook.

Inte så ofta man scrappar om sig själv... lite är väl kanske för det inte riktigt finns lika många bra foton på en annan som på barnen ;)

Förbereder inför kalas i helgen.. Max fyller 3 nästa vecka så i helgen blir det både släktkalas och barnkalas!

23:e Juni- BloggParty!Här är mitt bidrag till min systers skiss i BloggPartyt!

Idag vaknade jag med feber och ont i huvudet as hell... så Max är hos farfar och Zac fick åka med hem till mormor en natt :) och jag bara gör just INGENTING. Skönt..men rastlösheten börjar knacka på dörren redan.

21 Juni- Midsommar :)Midsommar innehöll även iår en hel del regn.. as usual! La familia firade midsommar på cykel och ute i sandsbro och hemma ;)

Behöver jag säga mer än att jag har ONT efter att ha cyklat antal km, ( ha ju inte cyklat såå mkt sen ett par år tillbaka ju). Var o införskaffade en "vilostol" till Zac o han verkade tycka det var riktigt kul o åka cykel ;)

Linda... finns mer noblesse kvar, skyndar du dig kanske de finns en bit över till dig ;)

18 Juni- det där med rosa..Varför är det så fel att ha rosa på pojkar!? Får även idag höra på stan ibland om jag har Max med mig att " åhh vilken söt flicka!" erhm... VAR ser han ut som en flicka? Med baggy jeansshorts och en t shirt med fyra elefanter på och en tuppkam med vax i ;)

Han är såååå fin i rosa! I love it!

Idag ska jag försöka få ihop lite tack till dagis..lite sorgligt att han byter nu faktiskt...men skönt o ha dagis runt hörnet o slippa bussen varje gång.

16 Juni- min fina syster :)Har ju TVÅ fina systrar ;) men idag fick den ena av dom post!! Gjorde ett kort till henne eftersom hon nu pluggat klart sin utbildning! + Att hon nu redanfått ett jobb jag vet hon väldigt gärna ville ha! BRA JOBBAT SYSTER!!!!

Så... vem ska jag nu jämföra studieskulder med.....anyone? ;)

Nu bär de strax av på dagisfest... Max sista dagisfest på denna förskolan! Till hösten börjar han på en ny härute där vi nu bor :)

15 Juni- Kalas!


Max glad överatt få gå på kalas :)

Idag var det föräldragruppsträff. Vi firar alltid våra små(?) knattars födelsedagar. Så idag var de dags igen! Mat och glass och paketöppning och höll på o glömma hästskjutsen!

Skön dag!

13 Juni- 5 månader idag


lilla tusse... du börjar bli stor!

Liten blir stor... 5 månader sen idag han kom ut lilla gosekillen... 5 månader!!! vart tar tiden vägen?? Det innebär att jag typ bara har ett halvår kvar att vara hemma! Känns overkligt!

Var på bvc igår, så 5 månader.. vikt 8215g och längd 64,5cm ( vet.. det går mer uppåt på bredden änsålänge) ;)
Men tja.. tyngden och matgladheten kan man ju vara glad för eftersom han sitter stadigt själv och leker :) + att det är skönt att inte behöva krångla med maten :)Ett kort jag gjorde med nyaste nook paketet  som jag redan hunnit ge bort till en person som verkligen vart guld på sistone! :)

Lite mer sol idag, sköönt! Kanske man kan vara ute en sväng efter lunch!

11 Juni- en snabbis ;)


kort som gavs bort förra helgen till rara Em :)

En snabbisuppdatering idag med ett kort jag gav bort förra helgen då vi var på födelsedagskalas!

Dags o stoppa i minsta killen i badet, så han blir fin tills de ska kika på naveln imorrn som fortfarande vill krångla..suck!

Imorrn är det rea på Pop  dvs DIT måste jag! Och Zaccen i bärselen ;) .. ok Linda kan väl gå till stan..det är väl trots allt inte så långt som det var sist då jag gick själv..

8 Juni- Sommar!!


Lillplutt fick bada i stooora poolen and he LOVED it!!

Andra helgen vi flytt från stan. Dvs hem till mamma o pappa :)

Max har alltid vart ett modigt blötdjur så han har badat massor... men tom Zac som jag anade var mer fegis..verkligen ÄLSKADE att bada. Göttmos!

okej idag erkänner jag... jag ÄR soldyrkare! Det finns inget bättre än när man känner hur det hettar!!

Hoppas ni alla hunnit med scrapaddicteds mara denna helgen, riiiktig mycket najs tävlingar där.. jag hann tyvärr inte göra ett enda bidrag dit. Däremot fick jag ihop veckans "biggie challenge" till nook jag är med i... Man skulle dokumentera veckan i minst 7 bilder och journaling. Började med ett minialbum som hamnade i soporna och slutade med den här..som jag inte blev såå nöjd med tyvärr. Men jag fick den gjord! Alltid nåt!


4 Juni- vilken månad..En LO på sovande gosekillen.. efter en utmnaing på the nook!

Är de bara jag eller visst är det hur mycket kul utmaningar som helst ut ust nu? Jag tror jag får ta ledigt från mammajobbet och scrappa juni ut  men nä, det går ju inte..

Fick min underbart fina stämpel som jag fick av Linda i 25års present, har suktat efetr den i typ mer än ett år! Och nu ligger den här på bordet och skriker efter mig.. Prooooooova meeeej!! Hör ni?Kom i all hast på igår att Max fyller ju 3 om en månad o iår vill han ha barnkalas.. så nu blir det o kasta ihop lite inbjudningskort! tur han inte bjudit hem hela dagis iallafall som hans mor sa hon gjorde en gång ;) ( jag ville bjuda hem ALLA på lekis haha)

2 Juni - Sitter själv :)


Sötaste lejonhjärtat sitter..

Tiden går FORT! De senaste 4 veckorna har Zac suttit själv kortare stunder, men nu 4,5 månader gammal sitter han riktigt stadigt :)
Max satt inte riktigt bra förrän han var 8 månader så nu känns de som om tiden går ÄNNU fortare denna gången, fast de gör väl de med syskon..

Ute varje dag i sköna vädret och leker, på kvällarna skapas det i massor ;) snart uppdatering!


Ikväll ska vi på Kalas hos Max tjeja Alice :) Sötaste tjejan i stan!! Sitter givetvis o knåpar på ett kort...


RSS 2.0