28 nov- närmar sig advent :)


Några askar med långa stickor..

Advent närmar sig och hemma håller på för fullt med att "julstöka". Jag som aldrig direkt tyckt om massa saker framme vid jul börjar nu vända ( till min fasa ) jag har såå svårt för massa saker och dekorationer framme.. Men de känns som om vårt hem börjar bli sådär som jag aldrig trodde det skulle bli. Dvs. tomtar och dylikt ;) har hittils endast hållt mig till ljus och adventsstakar.. MEN! Det är mysigt :-D

Utvecklingssamtal på Max dagis igår, allt var så bra och givetvis blev jag ungfär 3 meter lång när de sa han var pysselkungen på dagis ;-) Han går tydligen ALLTID och sätter sig vid pysselbordet på morgonen för att "komma igång". Tycker jag låter som en underbar morgon, tänk om jag också kunde göra det..

Lillplutt är inne på sin 3:e vecka som rejält förkyld.. vart hos läkaren men de verkar "bara" vara en riktig stor förkylningsvirus. Men liten plutt, gnällig och dan och vill bara bli buren.

Dags att skruva möbler, hittade lite grejor på fyndet på ikea idag som vi letat efter men inte tyckt vi behövt riktigt än, men idag behövde vi dom :-)

26 nov- veligheten över..


Lillplutt ♥

Tackade ja till dagisplatsen... ångrar mig redan! :-(

Jag skulle rivit kuvertet som jag hade i tankarna när det åkte på lådan... jag skulle!! :-(

24 nov- julmarknadenSåhär såg de alltså ut på julmarknaden vi var på. :)

Det är lite nervöst för att se vad folk är ute efter.. om det bara är julkorv eller o mdet kan locka med lite annat också...

24 nov- veligheten själv.

Jag är veligheten själv. Står i valet och kvalet om jag ska sätta Zac på dagis i januari/februari. Fått plats på en ny förskola som ska öppna, men de vet inte riktigt när inskolning kan börja, förmodligen i februari nån gång. ( min  termin börjar i januari..)

VAL ETT

Zac får börja dagis, ( han fick inte plats på samma som Max tyvärr..) och jag börjar läsa i januari. Jag får åka runt i 40 min på morgonen för att lämna båda innan jag själv kan sätta mig på bussen och vara i skolan vid 8. MEN! Jag sparar lite dagar så jag kan vara hemma två somrar framöver och slipper jobba då jag läser.

VAL TVÅ

Jag är hemma ett halvår till med Zac, coh han kan få en plats på Max dagis i augusti förhoppningsvis. men har INGA dagar kvar att ha till någon sommar, utan kommer få jobba hela somrar medan jag läser 2 år till.

HJÄLP!! Är veligheten själv..

Hjärnan och alla runtomkring en säger jag ska läsa nu.... men hjärtat vill vara hemma med Zac ♥ vill egentligen inte alls lämna iväg plutten på dagis än.. :(

Julmarknaden gick bra, bilder kommer ikväll :)

22 nov- mer jul!Imorrn gäller de, imorrn är det julmarknad! Ska bli en viss lättnad efter den och bara få göra "sina egna" julkort man ska skicka. Men det ska bli mycket spännande och skoj imorrn!

Ljuset ska jag skänka som vinst till lotteriet som julmarknaden har. Lite lojt att tagen blev uppåt men de fick helt enkelt inte plats i påsen annars! ;)
Bara älskar den stämpeln, från inkido btw.

Syster.. du som ALLTID klagar över att du får gå upp tidigare än mig när vi ska nånstans... glöm inte detta till nästa gång du säger det, den här gången är det JAG som måste upp tidigare!! ;-)

19 nov- she´s gone..Så kom dagen jag så länge försökt förtränga.. :-( Försökt glömma om ihopp om att det inte skulle vara sant.

Lägenheten är tom, inga saker kvar... bara ett stort tomrum.

Hon är den som sms:ar bara för att säga att posten är på väg... hon är den som hittar på nåt kul, nån överraskning när man är sjuk..
Hon är den som får med dig ut trots du har massa annat att göra egentligen..

Och hon är den jag umgåtts med lika mycket med som min familj..hon är min bästa vän. Och nu bor hon inte längre 150m härifrån..utan 15 mil!

Albumet ovan har jag pysslat med en tid...så det fick hon idag :-) (sidorna inuti förbli hemliga..)

Det gör så ont att veta att ni inte finns här mer!! :-(

17 nov- märklig känsla :)

igår var mormor och morfar och hämtade barnen, de ska vara där till tisdag. tanken var att vi skulle se om vi kunde bryta Zac´s sovmänster. ( funkade alltid på Max när han var liten). Hemma hos oss är Zac vaken typ 8ggr varje natt och SKA ha mat 2ggr.

Hos mormor hade hon nu stoppat in nappen ett par ggr vid 22, sen sov han till 4, sen åt sen till 06. Här går vi ju ALLTID upp senast 5!

Hoppas detta håller i sig!!! :)

S är i kalmar på skolan så den här dagen känns helmärklig, helt själv en hel dag! Har massa o göra så de ska bli jätteskönt. Men väääldigt märklig känsla. Man är ju aldirg själv annars :)


Hoppas på mycket skapande idag!


15 nov- verkstan igång..Det är alltså julverkstan som är igång! ;)

Julmarknad nästa söndag då måste allt hinna bli klart! Har mycket på listan som jag vill hinna med.. Så gott folk, räkna inte med att knappt kunna varken se mig, träffa mig eller höra från mig förräns efter nästa helg! Syster, du är inte inräknad, du är den enda kontakten jag har tid med ;-)

Trots mycket på schemat och sömnlösa nätter när 17 ska Zac sova en hel natt... väntat i 10 månader o väntar ännu... så hämtade vi mat igår och bara slöade  vid tv:n. tack Em för bullarna, sitter o grumsar här nu! :) o.... zac ursäktar sitt beteénde igår ;-)

Ikväll ska vi till fam A ♥ och umgås. Last time..  Nu är det bara ynka dagar kvar tills dom flyttar. Men jag förtränger tanken fortfarande.. är enklast så. Jag orkar inte tänka att dom snart är borta härifrån. why why why!!!???  Jag vet varför och jag vet det kommer bli kanon när ni är på plats. Varför känns det så otroligt TOMT här redan nu!!??  :( :( :( :( :( Linda.. får jag strejka??

13 nov- 10 månaderIdag är lillplutt 10 månader.. och tiden går så fort! Stanna tiden en stund nu så jag får njuta! Njuta av att se lillplutt skratta så han kiknar, bryta ihop av grupptrycket rån storebror, få se alla nya steg du tar och när du inte orkar försöka gå kryper du iväg i raketfart! Vill inte missa en sekund!

Snart ett år och alla säger du blir mer och mer lik storebror..  ♥

Älskade lillplutt! Grattis på 10 månaders dagen!

12 Nov- Grattis Syster!!

Idag fyller älskade syster ♥år! Grattis Grattis Grattis!!

Julverkstan i full gång.. imorrn ska jag fota 30 små tändsticksaskar och några nya kort jag fått ihop :-D

10 nov- de där med julkort..Idag har jag tagit ett par HUNDRA bilder och försökt få årets julkort. Men HUR lätt är det att fota en 10 månaders och en 3,5 åring på samma bild?

Det slutade med att båda lämnade WO..

Fast de här kortet kanske int eär så dumt ändå... det visar ju hur lätt det är att fota båda samtidigt! De lämnar mössorna o går!

9 Nov- kalasande :)Syster fyller år på onsdag, men firades i helgen med mycket trevligt kalas! Tack syster!!!!♥
Så kortet ovan blev gjort till syster..Sen var det ju även Pappas dag ♥ Så han fick ett kort med en ficka på baksidan där det låg en V65:a i.. ;-)Sist ut tre små enkla påsar till tre små fina pojkar! Tusen tack för allt fint!!!Helgen är slut, nu återgår vi till vardagen med uppklivning runt 04.30.. URK! Har verkligen MASSOR att göra till julmarknaden..försöker planera, men planera med två busar här hemma som den ena idag knatade iväg 6-7 steg bara sådär, och en annan liten kille som inte har nåt annat i ordförrådet än kiss o bajs just nu.. det får bli som det blir med den planeringen. At planera med barn är ingenting man bör räkna med att kunna ;-)

Imorrn ska vi hem till Åsa & Edwin ♥ *kuuuuul*

7 nov- lycka!


bild lånad från ica

Lussekatterna har nått ICA och jag strålar av lycka idag när jag skulle plocka frukostfrallor och fick till min förvåning och GLÄDJE se lussekatter i luckan bredvid!

Lussebulle till frukost idag!

5 nov- mitt lilla blåmärke


lillplutt ♥

Att ett hus kan ha så många hörn att ramla in i..  har inte sett pannans normala färg på flera veckor! Från att ha varit lite fg sista veckorna här och inte velat gå själv, så verkar han nu iallafall TRO att han kan gå bättre än vad han kan..så istället blir det platt fall.

Väntat antal veckor på en tid på vc för min handled där de sitter nån broskknäl som gör så ont vissa perioder. När jag väl släpat mig dit med vagn och allt, så har min tid försvunnit. Den har avbokats.. Gah! Och så undrar hon OM jag vill ha en ny tid?
Låter ju som om man går dit för skoj skull!! Suck! Så nu får jag nog vänta nån månad minst till.. hopplöst! Tycker jag borde få besöket betalt nästa gång!

3 nov- trött!Redan tröttnat på o stansa God Jul ;) Hur ska detta gå!

Full rulle idag from kl 05 idag.. S åkte iväg kvart i 6, hans första skoldag ;) Som visade sig starta med ett matematikprov! he he..

Så idag var jobbardagarna slut, sovmorgnarna ( om sovmorgon räknas till halv 7?)var förbi, och middagar tillsammans var förbi.. tur det inte handlar om så lång tid!

Så nu är jag trött som en gnu, en gnällis och en pipis jämte mig. Tappade rösten i fredags kväll, den har inte återfunnit sig än riktigt så hoppas på o slippa väsa snart.


underbara måndag! haha.. :)


RSS 2.0