31 okt- snö..!!Max redan hunnit göra en snögubbe :)
Ett första julkort i modell enkel ;)

Igår kom första snön.. HUA! DEn brukar ju typ komma i januari här i Växjö!

Snabbt inlägg idag, idag är det rneovering som gäller! Klädgarderoben som sett ut som kom o hjälp mig! Ska äntligen få nya vita väggar och en snygg fondtapet och en BRA inredning..

Tillverkningen inför julmarknaden har börjat!

28 okt- de där med minnet..

Hade helt glömt bort att jag gjorde ett minialbum på träffen också ;-)

Är givetvis klätt med lovely october afternoon och pink paislee papper ♥
Blev inte några sidor i ( frågan är om det ÄR enn minialbum då..) men jag satte en bild på lillabus och storabus här hemma och på vänster sida sett, ett par flikar med viktiga telefonnummer som jag aldrig lär mig. Dagis och Bvc!

Jobbar långdag idag också, 10-18.. märks att jag inte är van vid det, för vid kl 16 tiden när jag brukar gå hem börjar mina ben bli som spagetti haha..

25 okt- All you need is love :)Hemma i vårt hus finnas massa värme och kärlek, så extra kul när man hittar så roliga inredningsartiklar som man känner att " de där måste finnas i mitt hem"

En bra dag igår! Darling ♥  fick sitt antagningsbesked att han kommit in på elutbildningen!!!
Så from 2 veckor kan vi nog byta namn till Pendlingsfamiljen. Utbildningen var ju tyvärr inte här i Växjö utan i Kalmar.. så det blir pendling varje dag. Och jag ska återgå till att vara mammaledig på heltid igen. ( har ju jobbat några dagar i veckan..)

Guud va skönt det är när allt går vägen en dag!!

24:e okt- ett par till :)


Temat var " att älska" .


Utmaningen var 3 foton.

Här kommer de resterande två Lo´sarna jag gjorde på träffen förra veckan. Blev helt ok, även om vissa papper var så svåra o börja skära i eftersom man vill ha dom kvar ;) men de går ju inte och äta kakan och har den kvar..

Så himla svårt att scrappa bilder på sig själv.. mycket enklare på barnen :-D

21 okt- Äntligen ;-)


Temat var "djur" Så självklart blev de min Max Tiger ♥


Temat var rosa,brun,vit,svart. En Lo på Lillplutt ♥


Utmaning efter en plansch. En LO jag kastade ihop på 10 min innan deadline. (som förövrigt flyttades till dagen efter.. TYPISKT!)


Temat var en lista på saker som var tvugna o vara med.. HöstLo på Zac.Temat var Jul. Min allra först JulLo jag gjort.. har svårt för o få jul lo´s bra.. blä.. ;-)


Lo utan tvång ;-) haha.. gjorde jag under tiden det var utlottning på söndagen :)

ÄNTLIGEN kommer en mer uppdatering från helgen! Som sagt var det en mycket lyckad och trevlig helg tillsammans med flera kära vänner ♥

Fick faktiskt ihop ännu 2 Lo´s men nu i efterhand känner jag mig inte klar med dom så de kommer så fort jag fått tummen ur och fixa det sista ;-)

Gjorde även några kort och ett minialbum som kommer senare :-)

Tack för alla söta kommentarer!

Josse, ddet ska gå bra, maila mig.. hogberg.jennie@telia.com


20 okt- snabbis..Haft en otroligt skön och rolig helg i Rottne med enbart scrap och massa god mat.. Tack Helena och alla sponsorer!!!!

Jag hann faktiskt få ihop riktigt mycket under både lördagen och söndagen( trots att jag mest tyckte jag satt och tuggade på nåt.. ;-) ), har dock jobbat och vart fullt upp med träning så har inte lyckats fota nåt direkt i dagsljus.. så idag bjuder jag bara på en tändsticksask jag fick ihop. :-)

Resten kommer om nån dag när jag lyckas fånga dagsljuset ;)

Hur roligt det än är med en hel helg med scrap så ska jag erkänna att man nu efteråt känner sig både sleten och bakis! Haha.. och detta tycke rjag är liite orättvist efetrsom jag faktiskt inte ens tagit ett glas vin ens!!

Jobb imorrn.. onsdag ska jag fota ;)

kram kram alla söta ni som är här inne! Love ya!

17 okt- BeställningskortEtt beställningskort.. bara Looove WS fåret.. :-)

Kvällen har gått åt åt att packa, packa, städa och packa ner scrapsakerna inför helgen. Ska bli underbart kul att få scrappa en hel helg ♥  Det behövs just nu :-)

Hoppas på en fet uppdatering efter helgen ;) om nu ingen scrapblock uppstår.. hrlm..

Linda.. tar du med korna till mig ;-) hihi..

15 okt- grabbarna bus!


grabbarn bus ;-)

Ikväll var vi på fika hos Familjen R. Och de här små grabbarna.. de finns INGEN hejd när de leker! Full rulle precis HELA tiden. Och de hittar på allt bus man nånsin kan hitta på. Men så underbart söta grabbar!! ♥


litet hus..

Ett litet kort som fick följa med inflyttningspresenten vi hade med oss :-)

BVC besök idag, X i taket idag var första gången Zac knappt hade gått upp nåt, trots han äter mer och mer.. måste vara allt krypande ;)

Skulle fotat fina höstbilder på stan idag, men när jag väl kom ner på stan började de regna :-( Fick däremot en mysig lunch med Em ♥


* Nu är det dags att börja packa scrapsaker.. :-D *


14 okt- 9 månader

9 månader i magen.. nu är han 9 månader gammal. Dvs igår..den 13:e.

Idag slog mammahjärtat ett extra slag när han tog ett steg UTAN att ramla.. Lillplutt ♥

Ps... syns vem som stått för kläderna idag.. ;-) Färgkombon, ingen hit! haha.. inte med LILA strumpor ;-)

13 okt- dålig karaktär!

Har man kämpat sig iväg och kämpat sig igenom ett friskis pass, för att komma hem och trycka i sig resten noblessen som blev över efter helgen..

hrlm...

okej den ropade faktiskt efter mig när jag öppnade kylskåpet ;)

*en dag närmare scrapträff...*

13 okt- trött!

Förbannade surblogg som vägrar funka både igår och idag tydligen!


Bjuder istället på en favvolåt ♥ som går varm o min mp3 spelare..


9 okt- de där med hösten..


 fina lillplutt..Jo det var ju lika fint väder igår så igår jagade jag hösten här ute på hovshaga. Men efter några timmars vandring insåg jag tat hösten inte nått vår stadsdel än.. Så efter fått i Zac lite lunch fick vi bege oss till vår förra bostadsdel "centrum" Samma plats, likadana löv som jag fotade storebror Max i när han var lika liten.. *memories*

Nu väntar jag bara på att hösten kommer till oss också så jag kan få några bra höstbilder på storebror!

Mycket på " att göra listan " idag..


Vill skapa lite.. men har någon broskbit eller någon sena i handleden som ligger och gnager, borde ringa vc, men sista 3 ggr jag gjort det pga av handleden har jag fått gå på röntgen sen inget mer efetrsom de inte hittar något. HOPPLÖST!


Och S skulle läsa till elektriker nu var det tänkt, men nu var det tydligen så att han var inte prio 1, för han hade läst 3årigt gymnasie och hade ok betyg. För att få läsa så ska du helst hoppat av skolan på grundskolenivå.. Vilken skit!? Hur kan det vara såhär?


7 okt- vill vill vill

Idag önskar jag att jag hade kunnat ta min kamera, varm choklad och lillplutt, och ett bra sällskap ;-) och gå ut i skogen och tillbringa dagen där tills Max slutar dagis.

Men inte.. jag ska jobba! Varför skiner solen bara de dagar jag jobbar?

6 okt- Ett kort..Ett kort som Lilja fick på kalaset igår :-) Linda, visst var du förvånad över mitt färgval ? ;-)

Närmsta två dagarna blir det jobb..just nu känner jag inte alls för det. Har så mycket annat att göra och tänka på! Tiden går så fort!

Linda, knogarna är vita fortfarande!!!! Håller alla tummar jag har!! Så när du vet... RING ASAP! :-D

5 okt- lugn söndag..


kolla in de där låren, står stadigt ;-)

De där med gåvagn är ju ganska onödigt, när man kan dra allt annat framför sig ;) eller i brist på annat, här på ovanvåningen, gåvagnen är ju bara där nere..

Mitt mammahjärta slår extra slag varje dag nu när han går utmed möblerna här hemma.. det handlar om minst 10 nya bulor och blåmärken dagligen!! gah!En beställning jag haft.. passionsdrycks pappret ska ju då runt en flaska ;-) och piller ska bli en påse.

Idag ska Max på 5 årskalas hos Lilja ♥ , han väääääntar o väntar på att få gå ;)

Igår frågade han när kalaset var, jag svarade att " det är imorgon", han säger hoppfullt "är imorgon nu?" med ett stort smile på läpparna.. sötisen!

2 okt- Snusat bebis idag :)


att man alltid glömmer hur små de är...Jag fick äran att innan lilla tjejan kom ut så fotade jag henne och magen :) Passade då på att framkalla alla och sätta in dom i ett album jag fixade till utsidan på. UL bilden är ju givetvis på henne ;)


Kort till lilla Wilma :)

Idag har jag fått gosa med en liiiten bebis.. en liten Wilma :) Det är inte ens ett år sen Zac var så liten ( okej nästan så liten.. ) men hur snabbt glömmer man inte det. har ju nästan glömt när Zac var så liten! Nästan så man blir sugen...

Linda.. eller inte! med tanke på hur vi fick in alla ungar i er BUSS haha.. kommer INTE bli 5 ungar här inte!

1 okt- when life takes the wrong direction.

När konsten att älska inte hjälper.. och livet tar en snabb oväntad vändning. När livets mening gör sig påmind, och vad som verkligen betyder nåt helt plötsligt blir det viktigaste för dagen, för stunden..

När man älskar så det gör ont, men det ändå inte hjälper. Dagarna går och man önskar att man ibland kunde skruva tillbaka tiden. En dröm så stor hos både liten och stor, att allt ska bli bra och livet ska fortsätta som det alltid gjort.

I en helt annan värld, i andra tankar... det syns inte jag vet. Men jag känner.

Bara ledsen, så frustrerande, så orättvist. När livet ibland tar en helt fel väg och man inte kan påverka.


RSS 2.0