26 april- en helg i scraptecken :)








Papper från Maja Design. Vänner

Så var en härlig helg över som enbart varit i scrapvärldens tecken! Lovely! Fått träffa massa trevligt folk, fått skapa utav bara tusan och  så otroligt skönt att få allt serverat för sig ;) Har ju även fått umgås med min Linda ♥ hela helgen :-)

Har inte packat upp några väskor, ingenting. ORKA säger jag bara, slö som en gnu är jag. Men! När jag höll på o bära upp sakerna föll en sak ur väskan och genom trappan. Denna sak är asken ovan. Utmaningen var att altra något. Jag valde att altra en ask efter en magnumglass jag åt ;)

Mer alster kommer inom kort, måste bara ta mig igenom en examensuppgift imorrn. :)


24 april- redo!

Scrapväskan är packad o jag är redo inför en underbar helg med massa trevligt folk och massa skapande ♥


22 april- utelek!





Vädret har märkligt nog hållt i sig här nere i de mörka småländska skogarna. Och det är världens bekymmer varenda kväll när det är dags att gå in och äta middag. Barnen vägrar, de vill bara vara ute och leka.. Visst är det härligt att kunna vara ute så mycket nu! I love it!

Max har tjatat enormt mycket om att vi ska ta bort stödhjulen på hans cykel... så häromdagen gjorde vi det och det gick ju ungefär som vi trodde hehe..så efter det säger han att han ska ta bort de när han blir stor ;)

Var hos en ortoped idag med min handled, men de två läkarna pratade läkarspråk med varandra så jag förstod inte så mycket av vad de förklarade, hmm.. men jag vet att jag skulle vidare och magnetröntga den pga av en glapp som finns och i glappet bildas nån knöl med vätska. Syns vätskan på röntgen så blir det operation. FASA!!

I helgen är det scrapträff och fam A ♥ kommer till Växjö. Nedräkning pågår.. :-)


Måste verkligen börja packa scrapsaker..


19 april- ännu mer basic grey ;)





Tror inte längre nån förvånas.. ett beställningskort som även det blev i favvo papperna från basic grey ;-)

Dags att fortsätta plugga lite.. vet inte hur det är mjligt, jag ser alltid till o ligga före emd uppgifter som ska in, hur är det så möjligt att den där ledigheten man borde få när man jobbar in aldrig visar sig?

16 april hipp hipp hurra!





Ett födelsedagskort som gavs bort i helgen :) Och erhumm.. åter igen samma basic grey papper ;)

Solen skiner fortfarande om dagarna här i Växjö, vågar väl knappt skriva de för då försvinner den kanske tss... men det är underbart! man glömmer bort hur skön våren är!

Snart är de scrapträff i rottne! Nedräkning! Ska bli skoj!! Sen är det födelsedag hihi.. jo jag är väl fortfarande barn... visst är det liiite speciell känsla när man vaknar och man vet att man fyller år? ;-)

Tack för alla söta kommentarer!♥

15 april- ett hjärta av kärlek







Köpte ett kartongask hjärta på panduro för ett tag sen.. Hade beställt ett halsband till mamma med texten " mormor ♥ " på, som hon fick av barnen på födelsedagen.

Med risk för att vara tråkig.. jag har använt samma basic grey papper på typ de senaste 10 sakerna jag gjort tror jag, haha.. just LOVE it! ♥

Idag är jag trött efter nattens kaos.. ( istället för att barnen sover i sina egna sängar bestämde sig båda för att sova i vår inatt...) Zac var otröstlig redan vid 22 tiden och fick hämta honom... nån timme senare kom Max. Båda barnen är som mullvadar i sängen och en av de har sparkat sönder min rygg totalt inatt, så de slutar med att jag går o lägger mig i Max säng.. trött som en gnu. Vaknar vid 05 att stefan säger han ska gå o att barnen sitter o kollar på tv i sängen. varför har man inte fått NÅT barn som kunnat tänka sig att sova lite fler timmar på nätterna?

13 april- fortfarande påsk ;)


en liten påskpresent som fick följa med på ett kalas idag :)

Hemma igen efter underbara dagar i Sthlm ♥ med mycket sol och mycket trevligt sällskap! När man åker iväg såhär känns det som om påsken faktiskt vart en hel vecka.. skööönt! Längesen hela familjen var ledig så många dagar utan tråkigheter.

Barnen var nöjda då de fått åka tunnelbana o spårvagn och båt osv.. och så var de på junibacken och fick träffa Pippi ;) Som Max säger, " jag har träffat den RIKTIGA Pippi, inte det låtsas!"  Mamman släppte de lös på skandinaviens största shoppingcenter haha.. ;) LOVELY ♥

Idag har det vart kalas! Hade med oss en liten påskpresent... ibland är det bra med Zac´s gamla matburkar ;)

Orkade inte redigera bilderna på kortet och en ask jag altrat som gavs bort idag, den kommer imorrn :)

Näst på schemat är grupparbete i skolan.. o jag HATAR grupparbete, vill helst göra allt själv..

8 april- födelsedagskuvert..



Ett beställningskort där det skulle få plats ett presenkort/upplevelsekort i. Gjorde kortet som ett kuvert.. Vikt av ett 30x30papper. Minns inte vart jag hittade beskrivningen?

Nu är det alldeles snart påsk! Skönt med lite ledigt här efter all stress och annat som hänt på sistone. Vi åker till Sthlm och njuter av solen några dagar (får man väl hoppas på sol), men först av allt så började påsken redan idag här, på Max dagis var det påskfest med utklädnad. Så bland alla dessa påskkärringar ( de är bara flickor i hans grupp) var det ju GIVET att det skulle vara en påskgubbe också ;)



GLAD PÅSK!!

vill vill vill :)



Jag är med i utlottningen om 1 presentkort värt 500kr från me&i hos Tant Ulrika. Var med HÄR du oxå!

Vore najs o vinna... finns så mkt fint de har just nu som pojkarna vill ha.. eller var det mamman som ville att pojkarna skulle ha det ;-)

Mer scrappat kommer ikväll..

7 april- grattis mamma!





Idag fyller mamma år! ♥

Hon ska egentligen firas i slutet av påskhelgen men eftersom jag och Zac ska ner en sväng dit idag får hon en chokladkaka ;) och en liten påskliljeknippe..

Chokladkakan är en Lindt Excellence, hallon :)


4 april- choklaaaaaad :)







Otroligt väder här i Växjö senaste dagarna, det är SOL utan ett enaste moln! Det är vi inte bortskämda med här.. (men blir gärna ;) ).

Grillen har gått varm och ungarna är ute hela dagarna och är hur tröttas som helst på kvällarna.. även jag är hur trött so mhelst på kvällarna haha.. men de har vi konstaterat ligger i vår släkt ;)

Ikväll ska vi iväg på VIP kväll hos Angie & Rickard, jag har ju fått äran att vara toastmadame på deras bröllop i sommar! ♥ så ikväll ska vi få träffa de andra viktiga personerna i detta romantiska drama ;)

Kvällen till ära altrade jag en after eight, med irish cream. :-)

Ha de gott alla söta som är här inne o läser o skriver, ni är guld för mig!

Kram!

RSS 2.0