31:e dec- gott nytt år!Så var det nytt år igen! Året har gått snabbt.. som alltid! I och med nytt år var jag ju tvungen att byta ut min minnestavla från 2008, till en ny från 2009. :)
År 2009 har varit ett år som fått vår familj att tänka till över vad som betyder något. Vi förlorade en av våra närmsta, och det på ett orättvist sätt, och alldeles för tidigt. En av de personerna man tagit förgivet skulle finnas där ett bra tag till.

Så med hopp om ett bättre 2010 önskar jag er alla ett Gott Nytt År!


27:e dec- julklappar :)


Julklappar och julmat i massor, känns som det enda man gör är att äta? På tal om att äta så gjord ejag ett minialbum med en tanke om julrecept.. :)
Baksidan fick en rolf lindberg tomte på sig ;)

Har fått så många fina julklappar iår! Bla en som gjorde mig vääldigt glad! Mer om det i nästa inlägg ;)

 


23:e dec- dan före dan!

Nu i juletid passar det ju väldigt bra med gå bort presenter. Här är flaskkort med ficka på som man kan lägga en påse nötter i, eller varför inte en chokladkaka?

Imorrn kommer våra grannar få varsin flaska vin med choklad och ett julkort i av oss.Hoppas ni alla får en mysig jul!♥

22 dec: dan före dan före dopparedan!


Dagarna har gått fort nu i december tycker jag! Det har funnits många MÅSTE saker man har vart tvungen att ta tag i och mitt i alla julfester på dagis har det även vart endel studerande som är tvunget att bli klart.

Mitt nöt tänkte iår slinka igenom dagispresenterna genom att för en gång skulle betala till insamlingenav present, just för jag kände att jag hellre prioriterar annat scrap denna julen är just 10st likadana presenter. Dock så missade jag sista datumet på BÅDA ställena haha.. så nu har jag precis gjort klart de presenter fröknarna ska få, ska fota sen då de ligger på tork just nu.

Dekorerade några ljus för ett tag sen jag inte visat..

Snön har lagt sig för att stanna känns det som, mysigt! Idag är barnens sista dag på dagis. Ska bli såå skönt med lite lov! Är måttligt trött på mornarna när Zac vägrar klä på sig och det tar 20 svettiga minuter ålandes på golvet innan han fått på sig kläderna. Sen Max tävlingsinriktning, om han inte vinner bryter han ihop. Så när jag satte de i pulkan idag till dagis insåg jag hur skönt det ska bli att slippa stressa iväg på mornarna. :)

Ny uppdatering imorrn ;) Mycket julpyssel på g ;)

14 dec- snaaart är de jul :)

Slutade min praktik för ett par veckor sen, så passade på att ge ett par presenter till både handledare och kollegor :)
Just nu håller jag på o skapar lite presenter till förskolan barnen går på.. o för en gång skulle när man gör något sådär snabbt så blir det ändå bra! Glad!

Var på ögon idag med Zac, visar sig han redan har ett synfel :( :( :( men inga glasögon än behövs skönt nog. Bara hoppas det mot förmodan blir bättre!

7 dec- närmar sig jul..

Ja det närmar sig jul med stormsteg.. har gjort några flaskkort med ficka på. Tanken är att man kan sätta den på en flaska med glögg och lägga nötter eller liknande i en påse som kan ligga i facket. :)

Var på julmarknad i Kiel i helgen och utnyttjade den fria resan i en ny XC60 som jag vann på citygross i somras. Perfekt ändamål! Fick en riktigt bra julstämning i julmarknaden i Kiel och mycket trevligt sällskap också. En liten sak som var nice som jag inte vart med om tidigare var att man kunde köpa sig ett glas skumpa inne i butiken, hihi! Trodd ebara det var i de butikerna i italien som jag aldirg kommer ha råd att handla i man fick sån service ;)

RSS 2.0