28 juli- kalasandeI söndags var vi hos Fam A ♥  då frugan i huset fyllt jämnt :) tack snälla för så gott kalas!! Alltid lika underbart att träffa er ♥

Efter det var det Tingsryds marknad och sånt är ju en ritual för en annan som alltid går på den ;) Det blev tillochmed en liten trevlig nostalgi runda med båda systrarna ♥ då vi råkade gå förbi grundskolan som vi alla tre gått i. Lovely!

Idag har jag också fått gjort mer saft, plockade av mammas alla krusbär igår tack snälla mamma! Så det blev 1,5L koncentrerad saft. Spänd på att smaka, tror aldrig jag smakat kursbärssaft?

Jag o S insåg vilken lögn det är när krusbärsdricka/cider man köper är GRÖN.. den är långt ifrån grön! Ser mer ut som rabarber faktiskt..


Imorrn hoppas vi på sol i Växjö :-D


25 juli- sthlm mosaik

     

Hemma efter en vecka i Sthlm! Klarade oss undan med endast en 10min regn skur under hela veckan och fick även bränna sig en dag i skärgården ♥

Max testade för första gången sitt eget fiskespö han fick i födelsedagspresent och fick han bestämma skulle han nog fiska varje dag ;) han lyckades till och med få fisk första gången. :)

Var på grönan och åkte karuseller och max vann Pingu´s fru Pinga, som var lika stor som Zac haha..

En intensiv vecka med mycket aktiviteter och lite sömn, borta bra med hemma bäst!

Idag scrappas det, ska på födelsedagskalas imorrn ♥

16 juli- smått och gått :)

Har sedan ett tag vetat om en present vi ska ge bort, men ändå har jag inte riktigt vetat hur slutresultatet skulle bli. Men efter att ha syltat och saftat och bakat i mängder har jag insett att i sommar är jag en sann husmor ;) haha...Hela kitet.


Bullar, jordgubbssylt, jordgubbssaft, blåbärssylt


Biscottis


Minialbum


hemmagjord sylt och saft.

Tanken är att den här "korgen"(??) eller lådan skulle ges bort när vi åker till sthlm och "landet" Norrtäljes skärgård. Hemmagjorda lite lantliga saker och en liten receptbok med enkla recept som man lätt ska kunna baka på landet i en stuga.

Nu hoppas vi bara på lite sol så det blir lite båtturer i skärgården ♥


Påvägen hem måste vi hinna med o stanna till på Lindas 20 års fest.. det var väl 20? ;) Allt för dig vet du ;)


15 juli- vann vann vann!Tyvärr inte hela bilen... MEN jag råkade vinna en hel weekend med denna NYA XC60 med fulltank!

Jihoooo!!! Idag log turen åt mig! :-D

12 juli- lite skapat..En LO på Zac som jag gjorde för ett tag sen till en tävling. Gillar pappret såå mycket men trots det har det legat minst ett år i samlingen.. !!?

Igår var vi på Ölands djurpark, hade både hyfsat väder och nöjda barn ;-) Trevlig dag!

Var på 18 månaders kontroll med Zac i veckan också, vägde 11350g och 80cm lång. Jämfört med max som vid samma ålder var 11440g och 84cm. Kan inte i min vildaste fantasi fatta att Max var STÖRRE... omöjlig tanke för mig!

Lillplutt fick även en spruta som fortfarande idag är världens blåmärke på hans lilla arm, då hon som satte den inte verkade sätta såna så ofta. Var o grävde i armen på han :( Nytt folk överallt och det märktes på Zac som vant sig och lärt känna  de vanliga som brukar jobba där.

Ha de gott alla, hoppas på lite mer sol nu bara!

10 juli- sommar sommar :)Det är sommar! Trots värmen har lagt sig är det fullt upp.. man hinner ju inte skapa på sommaren!? Har inte tid har fullt upp med o rensa blåbär ;)

6 Juli- lycka har ett namn!Och här hemma heter lyckan SPIDERMAN!

5 juli- mitt i kalasens tidEn vän till oss gifte sig på midsommarafton, fast "hemligt" nere i Frankrike, så efteråt var S där och lämnade present och ett kort. :)

Vi är mitt i kalasandet här.. känns som vi haft kalas i flera dagar! Idag är det barnkalas så nu är det full rulle med o torka av Spiderman duken som Max bestämt skulle ha, och sen göra iordning lite överraskningspåsar ;)

Regnet har nog kommit för att stanna här nu, och jag saknar redan den riktiga hettan som vart. :(

2 juli- underbaringen 4år!Idag blev min underbaring 4år! Redan! Så fort det går! Det var en lycklig kille som vaknade vid 05.15 idag och undrade när kalaset började .. haha ♥ Då var de fram med paketen och sjöng :) Zac undrade vad vi höll på med så tidigt på morgonen ;)

När ala paket var öppnade återstod det största som stod på altanen. Nämligen en ny cykel! En bra dag med mycket sol, paket, tårta och uppvaktande.

Till helgen blir det släktkalas och barnkalas :)1 juli- Daddy cool!Fastnade för en skiss på grodans scrapgarden. Och fotot har legat på skrivbordet ganska länge så nu äntligen fick det flytta upp på en LO ;)


Haft några underbara dagar i Gbg med min underbaraste♥ Skönt att åka iväg själva utan barn och kunna göra lite som man vill och få sovmorgon osv :) Var på Liseberg en sväng men det är nåt barnen inte vet, då skulle det bli liv ;) Vi ska visserligen dit med barnen senare i sommar.

Jag som för erhmm ganska många år sen åkte varenda karusell åker nu inte nån, tråkiga människa jag är! Trots det fick kärleken med mig i flumeraiden.. hua! Fick trösta mig senare med att vi råkade vinna 2kg dumle och 2kg kexchoklad haha..

Idag är det bakning på schemat..

För 4 år sen.. 4år!!!! jisses!! så satt jag hemma med gräsliga värkar sen antal timmar tillbaka.. och inte ens var det nära. Äldsta sonen fyller inte år förräns imorrn. Hela 4 år sen! Galet...


RSS 2.0