30 mars- kortFörra veckan fyllde Helena på Landstoken år och hade en tävling! Detta kortet blev mitt bidrag, dock ingen vinst. :)

Igår var jag o syster på scrap & stämpelmässan i Helsingborg! Alltid kul att gå på mässor o shoppa ;) Mycket folk, varmt..men mycket fint att handla :)
De blev lite nya papper för min del och en o annan distress.. :)

Idag är det ny kursstart, vore spännande att få veta om man klarade förra kursens tenta, vilket det tyvärr inte kändes som.. men men..nån gång får väl vara den första o misslyckas, har ju ändå vart en hel del annat o fokusera på runt om just nu..

26 mars- nervöstEfter en helt underbart fin begravning ♥ med såå fin musik och fina ord, som just i den stunden var väldigt jobbiga att höra, så var det bland de finaste begravningar jag vart på. Tusen tack snälla ni som jag vet läser här som skänkt gåvor till cancerfonden ♥

Imorrn ser de ut som ovan.. TENTA dags! Jag hatar salstentor.. vill mycket hellre ha hemtentor då jag lär mig så mycket mer. Det här pluggar jag enbart på inför imorrn, sen har jag glömt bort det, det vet jag . Salstentor gör mig nervös!

Nu längtar jag till lite scrapshopping i helgen :-)

O idag kom det LYCKA på posten! Förutom en underbar RAK , så fick vi besked om att lillplutt fått plats på samma dagis som storebror till hösten! Gud va skönt det ska bli att slippa köra 2 mil extra för o lämna och hämta han på helt andra sidan stan!

Nu ska jag försöka få in lite mer barnpsykologi i skallen innan det är dags att sova på saken och skriva imorrn ;)

Tack snälla söta Linda för RAK:en ♥ LOVELY!

25 mars- ett sista farväl..


Den här stenen kommer svettas ordentligt i handen innan jag lägger ifrån mig den..En så nära och kär person lämnade oss för en månad sen, och idag är det dags för ett sista farväl. Tungt..

22 mars- lillebrorsan rockar fett ;)Yeapp gav de en chans till o göra en digi LO.. har skapat lite med riktiga material också men eftersom jag vet att personerna som ska få det är här inne emellanåt kan jag inte visa riktigt än..

Jobbigt vecka framför mig.. salstenta på fredag = PLUGG as hell rent ut sagt då förutsättningarna helt plötsligt ändrades drastiskt en vecka innan. Detta vore nog för den här veckan, men på onsdag är det en tung dag. Begravning.. ett sista farväl. Vi har nog fortfarande knappt fattat känns det som.

Äntligen lättar veckan framåt helgen, då är tanken att jag o syster M ska åka till Helsingborg o gå på mässan

Så denna veckan önskar jag lite sol.. lite ljusa dagar tack!


Veronica, det går utmärkt, bara hör av dig.. :)


19 mars- Yes yes!I brist på roligt scrapmaterial här hemma testade jag göra en digiscrap. :) Kul! Men jag föredrar nog papperna man kan klappa lite på, och där man känner ett sting i hjärtat när man sätter saxen i det ;-)

Fick tillbaka en tenta igår som jag klarat!  Känns mycket bra eftersom det var den första inlämningen på länge för mig, skönt o veta man har kvar liite av det akademiska skrivandet!

Så nu ska de firas med lite grillad mat.. ÄLSKAR att grilla! ( eller ja... att äta grillad mat.. grillandet får mannen stå för ;)

17 mars- våren har nått Växjö :)Nu har våren äntligen nått Växjö! Lycka!

Vårjackorna invigda..dock sitter vintermössan kvar ;)

Sitter och skriver så tangentbordet snart går sönder...inlämning efter praktiken imorrn..mååånga sidor ska in..

13 mars- minialbum


38 veckor av mitt liv ♥

inuti..

Ett minialbum om 38 veckor i mitt liv. Närmare bestämt 38 gravida veckor. :-)
Jämte fotona ska jag skriva ner anteckningar som jag förde under gravidtetens gång.

Idag är sista dagen på min VFU. Hade vart så mycket roligare att få stanna några veckor till istället för att gå tillbaka till massor av föreläsningar och en tenta som står på schemat och morrar åt mig.

Ha en trevlig helg!

8 mars- svaghet..Jag är nog godisgris nr 1.. älskar choklad och sega godisar! Så nu när jag är på praktik har jag knappt ätit en bit på ett par veckor, tills jag blev såå sugen så sms:ade S att han skulle åka o köpa godis tills jag kom hem. MUMS..!!

Helgen har vart kanon! Lördagen började med att jag o Linda åkte till Mylla för att shoppa :-D Fanns en hel del kul där nu, blev dock "bara" varsitt par jeans till pojkarna ♥
På kvällen var hela Fam A ♥ här och vi grillade och hade kul. Miss you already!

Dags för sista veckan praktik.. lite mer skapat på g nu också :)

5 mars- kryss i taketKryss i taket! Jennie har hunnit skapa! :-D
Denna gången blev Max i blickfånget.. gjord efter en härlig skiss som scrapduon nyligen hade.

Finns inte så mycket tid över till skapande nu mitt i VFU och allt kring begravningen.. men hoppas på mer framöver, det är ju ett underbart sätt att skingra tankarna och få göra nåt lugnt för en gång skull.

Lillplutt är hemma från dagis för ögoninflammation..som tur väl nästan gett sig nu.

Nu räknar jag ner för en efterlängtad helg! Fam A ♥ kommer hit! LOVELY!!! ♥

1 mars- lek lek lek


grabbarna bus ;)

Ännu en fullplanerad helg har gått, ändå var den ganska lugn jämfört med den senaste tiden. Igår blev de en sväng på stan med Angie , sen blev de melodifestivalen med Em & Karl, Tack snälla för den så fina blomman ♥

Idag var familjen Reci här och hälsade på. "Buspöjkarna" röjde runt som tusan och Zac försökte hänga på så gott de gick då han inte stod o pillade på sötpluppen Elira :) Säger bara det, guud så söt hon är! Det kan nog inte bli så mycket sötare än såhär! Måste visa...

vilken goding...

Imorrn är de praktik igen, då bär de av till fler godingar! :)

RSS 2.0