30 nov- kuvertkort

För längesen testade jag att göra ett kuvertkort.. har inte direkt haft användning för det men nu till jul kom jag på det kan vara användbart, många som ger bort presentkort eller pengar.

So long :)

29 nov- långt blir kort..

Har låtit håret växa på Max ett tag och tyckte det var fint på honom.. men så en dag kom jag till dagis och han har vattenkammat håret hela dagen bakåt. Han tyckte det var jobbigt med långa håret. Hann bli en bit längre än på bilden nedan. Så då fick jag inse att långt hår är inget för Max än iallafall..

Före..och efter!
Idag är det dags för julskyltning! Ska bli mysigt :)

26 nov- julaskar


Äntligen kommer en uppdatering här.. hann inte bli frisk från sist förrän Max fick krupp och härjade antal nätter.. och nu har båda pojkarna och jag själv tagit sprutan. Pojkarna märkte ingenting direkt. Max vaknade mitt i natten och sa att plåstret på armen gjorde ont ;) Sötplutt.. Jag däremot fick gå hem från min VFU igår för jag hade ont överallt och allra mest i huvudet. Huvudvärken har släppt idag men armen gör gigantiskt ont än..

Men de går över.. nu till lite roligare.. på lördag är det julmässa!! Nedan är några askar jag fått ihop senaste dagarna..Är helt KÄR i Magnolias julpapper.. UNDERBARA helt enkelt!

15 nov- jul mera jul!


Julmässan närmar sig med stora steg.. var sjuk igår så mormor o morfar kom och hämtade barnen och S var på herrklubbsresa så när jag sovit några timmar satte jag mig och pysslade lite..


Stämplar från Magnolia, Inkido och Kortmakaren

När jag satt här i min ensamhet igår var jag tvungen att öka på julstämningen lite med att provsmaka lite glögg och pepparkakor ♥Min julkväll gjorde att jag faktiskt känner mig ganska pigg idag!


8 nov- julpysseldags :)

Igår var jag på scrapmässan i rottne. Mycket bra ordnat och mycket bra saker fick jag inhandlat ;)

Har blivit klart att jag och syrran kommer vara med på julmässan som vi tidigare vart med på. Jättekul att få ställa ut och sälja, men det ligger ju också lite jobb bakom, så nu startar jag igång min lilla julpysselverkstad med en liten julpåse. :)


6 nov- ruggväder!

 För en vecka sen var jag hos en nära vän och hälsade på. Hennes söta son har precis fyllt två så passdae på att ha med mig en liten present. Tänkte först att den här lille killen som fyllde 2 måste tyckt jag är APTRÅKIG som kommer med ett mjukt paket och med en mössa i, haha. Visade sig dock att han ÄLSKAR mössor och gärna har mössor på sig även inomhus. :) Lovely!

Utgick efter en av Max mössor här hemma när jag sydde den. Tycker om passformen och hur den sitter på huvudet.


 
stjärnmössa storlek 2år


egna varumärket " lillplutt "

Världens gråaste dag idag, bara stengrått! Vill ha lite soool nu.. Idag är en lugn dag, har pluggat in och känner jag kan vara ledig en dag, så idag är Zac hemma från dagis. Och Max är hos mormor som kommer in efter lunch.

Idag blir det besök på bvc, tillväxtkontroll på Zac. Ska bli spännande att se vad han väger osv.. ett halvår sen vi gjorde det.

Ikväll ska vi vara barnvakt åt söta Elira oxå.. lovely ♥ spännande att se hur det är att ha en liten tjej i huset ;)


5 nov- julklapp?Har hittat en bok jag väldigt gärna skulle vilja ha.. trots att det är mer än 2 år sen vi köpte och flyttade in ivårt hus. Alla bilder före och efter, likaså tankarna är väl sparade. Och detta vore en perfekt lösning för oss att bevara det i minnet.

Vill man vara med om att tävla om en sån här bok kan man göra det här;

http://www.scrappiz.se/index.php?option=com_jd-wp&Itemid=108&p=1766


3:e nov- hösten

En annan utmaning på scrapträffen var att skapa med brunt,orange och gula toner. Så vad passar inte bättre än en höstlayout!? Denna gången blev det ett foto på Max som vi var ute och tog för två veckor sen i det fina höstvädret. Då det fortfarande var fina löv och hyfsat ljummet. Nu är det bara kallt och snålblåst som letar sig igenom även den varmaste jackan..


Max 09

Fick hem Nook paketet igår och bara längtar tills jag kan sätta händerna i alla papper :) Hoppas på morgondagen som inte borde innehålla så mycket pluggande eftersom jag vart duktig idag ;)

Nu är det inte mer universitet denna veckan för min del. Eller ja de närmsta 5 veckorna faktiskt.. ska ut på vfu! Den lektionen som är kvar har jag tillgodoräknad från tidigare studier, gott mos :) Trista är att man inte träffar klasskompisarna, så istället kommer Lena & Frida hit och hälsar på på torsdag, ska bli nice :) Hoppas barnen kan ta bort bilbanan som just nu slingrar sig från lekrummet, ut genom vardagsrummet, en bit in i köket och ut i hallen.

So long!


RSS 2.0