29:e okt- finmotorik

En annan LO som blev gjord i helgen. Älskar de här två fotona som just nu beskriver Zac mer än bra. Det enda han gör innan och efter dagis är att bygga med smålego, och då inte vad som helst utan han ska bara ha alla gubbarnas huvud ;) Han har hur långt tålamod som helst (vem har han fått de ifrån??).

Nu är det höstlov, ett par dagars ledighet! Sköönt! Behöver det för att bli kvitt min envisa förkylning som verkar vara av typen, never ending!

27:e okt- scrapträff


Helgen som gick var nog den snabbaste detta året tror jag. Var på scraptäff i Rottne. Tack Helena & Landstoken
för en kanontrevlig helg!!

Fick en hel del gjort men som vanligta tar det tid innan man kommer igång, känns ibland som om jag bara sitter och äter godis faktiskt.. hmm.. ?

Börjar med att lägga ut en LO som var till en röstningstävling. Denna är skapad efter en skiss på träffen. Blev nöjd med LO´n och det är kul att scrappa såna foton som man inte alltid riktigt förväntas att göra. Alla dagar är ju inte stora leenden. :)

Fler råkade tycka om den och röstade på den så jag tog hem första vinst :-D Yay!detaljbild


detaljbild

Mer skapat kommer så småningom när jag fixat till bilderna ;)
22 okt- mer renovering :)

Har ända sen vi gjorde Max rum när vi flyttade in har jag tyckt att hans rum är så himla mörkt, så nu äntligen kom jag till skott med vad ag ville göra. Och Max är toknöjd över resultatet :) Det är huvudsaken!

Väggen före:Efter..

En molnhylla som jag ritat och min fina man hjälpt mig att bygga ihop :)


Mjukaste vännerna på plats :)


Ritade även denna "tallrikshylla" och fick byggd med hjälp av min älskling. Max har enormt mycket böcker och de bara låg överallt då de inte fick plats, nu får de plats hur många som helst och det ser faktiskt snyggt ut med massa böcker!
(Som lärare/förskollärare måste jag ju också skriva att detta inbjuder till lustfyllt lärande genom läsning) *haha*


Jäms med sängen har jag påbörjat en fotovägg.. som ska påbyggas.


På dörren sitter också en mätsticka så han kan mäta sig ;)Bytte plats på sängen och skrivbordet vilket gjorde jättemycket för ljuset skull. Nu är det mycket ljusare och jag tror även att när de bruna ränderna försvann så underlättade det för ljuset att komma in i rummet. Tallrikshyllan är direkt till vänster.

Nu fattas bara de nya molnlampor man kan köpa på ikea. Ska köpa de nästa gång vi kommer dit :)

 

20 okt- ladies night!I fredags var jag och några tjejer på Ladies Night!Det var kanonbra! Hade urbra plats och riktigt bra show! Komemr jag definitvit gå på igen om det kommer till stan! :)


Har fortsatt min renovering in i Max rum som snaaart är klart, egentligen bara ett par småsaker som fattas. Ska s eom jag kan fota idag i dagsljuset :)


I helgen som kommer är det scrapträff!! Jihooo! Äntligen ska man kunna sitta i lugn och ro och förhoppningsvis få en massa skapat :-D Ska bli nice!

Annars lugnt just nu, S börjar jobba idag. Så glad, han fick anmäla sig som arb. lös precis när han avslutat sin utbildning..men behövde bara gå en vecka sen fick han jobb. Så skönt!!

Det är som sagt inte mycket skapat på sistone men et par kort kan jag bjuda på ;)

 
10 okt- badrumsmakeover

Ett par dagars mindre pluggande har resulterat i en liten makeover av vårt badrum på övervåningen. Som det är just nu använder vi inte denna toalett och bad mer än ca 1-2ggr per månad, då vi använder vårt badrum på nedervåningen mest. Varken jag eller min man har direkt kommit överens med badurmmet däruppe med färger och allt så nu äntligen fick det bli en makeover tills vi bestämmer oss för att renovera det på riktigt!


Före... lovely blommor.. inte sant? ;) o toalocket är inte att skoja om , babyblå ;)

brun duschslang.. urk!

EFTER! :o)
Är nöjda över resultatet, så skönt när skötbordet försvann ( det stod där den svarta hyllan numera står), så nu är det bara badrums-spegelskåpet som ska bort. När vi hittar nåt vi kan tänka oss..


4 okt- står still..Bloggen står still, haft för mkt skolarbete som tagit min tid.. men nu ser jag mig som LEDIG fram till torsdag, YAY!! Kanske kan finna lite tid o inspiration för scrap då! Har börjar lite små projekt här hemma.. jag planerar, bygger och skapar.. målar, klistrar och skurar.. tror det blir bra :) Bild kommer :-)

Max var på granntjejens kalas förra helgen så självklart skulle hon ha ett kort :)

Igår var vi hos fam A ♥ på kalas och besök. Alltid lika skoj! Men vilket väder! hua.. regnstorm!!

Dags att njuta av en kanelbulle som vi bakat idag på bullens dag :-)


RSS 2.0