26 sep- livet i en bokDet lir lätt så när sommaren är över, man får höstens schema och är TVUNGEN att organisera och skriva upp saker för att inte riskera att missa något. Så min kalender betyder mycket för mig, utan den har jag noll koll. Eftersom den följer mig i stort sett var jag går måste den ju ha något som håller mig varmt om hjärtat, så givetvis får barnen vara på den. :o)

Börjar bli frisk, iallafall dagtid, nätterna hostar jag 70% genom. Måste snart ta slut detta!

Börjar bli skaparsugen.. hoppas på lite tid över denna veckan.

21 sep- kortEtt kort jag gjorde från oss i möhippegänget som vi gav tillsammans med en fotobok från möhippan. :-)

Var sjuk hela förra veckan.. blev frisk till helgen vilket var kul eftersom vi skulle till Helsingborg och fira en 40 åring! Så klockrent väder och göra stan i Helsingborg var inte helt fel.. dock verkade jag missat de största shopping gatorna haha.. säger de som vet ;)

men.. man blev ju lite lycklig när jag insåg att scraproom låg nästan granne med vårt hotell :-D Har aldirg vart där så syrran och jag var tvugna att ta oss tid och traska bort dit för lite oförväntad scrapshopping ;)

Väl hemma så blev jag sjuk igen inatt.. och S också. Feber och änn umer förkyld. SUCK! Nu har jag fått min beskärda del den här sidan året tack..

17 sep- har en egen liten fotograf ;o)


Försökt få ihop nåt till blogpartyt, men haft på tok för många grupparbeten och andra måsten. + att det helt otroligt nog vart underbart SOMMAR väder i Växjö. Ja ni läste rätt.. regnstaden har haft SOL! Så nu har vi passat på att vara ute och lekt.

Häromdagen fick Max för första gången låna vår (läs MIN) systemkamera.. tjatade förmodligen sönde röronen på honom hur försiktig han måste vara.. men han älskar att ta kort. Så idag när jag inte har nåt skapat så visar jag helt enkelt upp bilderna han tog, och tja.. Zac sprang ju mest iväg så det fick bli jag själv.

12 sep- bebis :)Våra grannar fick en liten tjej för två veckor sen. Imorrn ska vi in och kika på underverket och få lukta lite bebis♥

Blev ett kort och en klänning jag sydde så fort jag fick veta vad det blev ;-)

 Det var allt för idag :o)


10 sep- beställningEtt beställningskort till en nyfödd liten Saga♥

Har äntligen blivit av med stygnen, dock var det inte riktigt läkt så det sitter ett gäng strips på för att hålla ihop. (hur äckligt låter inte det?) Hoppas bara det läker nu, S skrämmer upp mig och säger att om d einte läker måste de skära upp de igen. NEVER EVER att jag vill det!

Imorrn åker vi till syster och fiskar kräftor :-D


7 sep- helgen swischat förbi

Så swishade helgen förbi, fort som bara den och det är redan måndag igen. Helgen tillbringade jag i Rävemåla på konstrundan tillsammans med syster . Det var utställning och försäljning. Det var mycket folk båda dagarna men inte så mycket försäljning. Vi hade ett bord där vi även satt och färglagde motiv, så det var ju bra nu finns det en hel del inför framtida alster ;-)

Fick en beställning på två album framsidor att dekorera, gärna i vitt och vinrött. Alltid kul att få göra lite mer annorlunda saker!

3 sep- konstrunda på g..Till helgen är det konstrunda i bygden och även detta året ska jag o syrran dit. :-)

Har fått ihop lite askar trots min taskiga hand.. på tisdag ska ÄNTLIGEN stygnen bort! Yay!

Skolan har börjat och det är massvis, verkligen MASSVIS med uppgifter som ska göras och samtidigt också och givetvis i grupp som jag normalt sett avskyr. Får se om det ändras nu när vi typ BARA har det i höst.. eller o mjag får krupp på det helt.


RSS 2.0