31 juli- äntligen!

Efter några veckors semester kommer äntligen ett inlägg igen ;) Nu med ett beställningskort jag gjorde innan semestern. Ett sambopar som båda fyllde 40. Efteråt visade det sig vara bröllop..men det visste jag ju tyvärr inte då jag gjorde kortet.

På måndag börjar vardagen igen, S börjar jobba. Jag o barnen har ytterligare fyra veckor semester, sköönt :) Har dock en hel del jag borde göra innan skolan börjar igen. :)
11 juli- från värme till ännu mer hetta ;)Idag har det varvats mellan packning, strykning, städning och emellanåt lite paus för bad och sol ;)

Imorrn åker vi till Alicante på semester! Ska bli så härligt! Trots att vi har riktigt varmt här i Sverige och att det är ännu varmare där nere så ska det bli otorligt härligt med hav, miljöombyte, annan kultur, annan mat, ja allt det där extra man inte kan uppleva här hemma helt enkelt :)


9:e juli- tavla

En vän fick för ett tag sen en liten son och fick för mig att testa göra en liten tavla i present. :)Fick hem ett fint Nook paket igår och jag är så sugen på o sätta fingrarna i det. Frågan är om det finns tid för det just nu. Solen lyser och det är sommar, tom i Växjö!

Har senaste dagarna vart slö och trött, fick gå och dra ut en kindtand och det var allt annat än skönt. Har precis börjat kunna öppna munnen igen, framsteg! :)

Väskorna börjar bli packade, på måndag åker vi till Spanien!! :-D Ska bli sååå skönt!

4:e juli- Max 5 år!!I fredags fyllde Max 5 år! ♥  REDAN 5 år!!

Blev lite kalas på kvällen med hans favomat kinamat och en jordgubbspaj till efterrätt :)

Idag kommer släkten på kalas! :)

1 juli- tiden går galet fort!Med jämna mellanrum cyklar vi upp till minneslunden där barnens farfar, min svärfar ♥ finns. Ofta är detta Max egna förslag, men efter ett antal gånger vi vart där med blommor säger Max " Men.. jag tycker vi ska ge farfar bubbelvatten..han tycker mer om det än blommor" Och det är SÅ sant! Så sagt o gjort, sist lämnade vi blommorna hemma och tog med en flaska bubbelvatten. Tiden går snabbt men ändå känns det overkligt och ofattbart att han inte finns bland oss.

Idag för 5 år sen (ännu mer galet!) satt vi hemma och väntade på att få åka tillförlossningen, då hade jag genomlidit 7h värkar redan..och 19h återstod.. sen äntligen kom lille Max ♥

 


RSS 2.0