26:e juni- sommaravslutningar!


Det är sommaravslutningar som hägrar.. en efter en!

I år tog jag mig an uppgiften att fixa present till Max förskolelärare.. det blev, choklad, biscotti, ljus och tändsticksask..


choklad..


hemmagjorda jordgubbsbiscotti


tändsticksask

Det var två förskollärare och de fick nästintill likadant.. här kommer nästa..

Hoppas ni alla haft en trevlig midsommar!

19 juni- lite kort..


Ett par nya kort..


Huset börjar bli mer och mer rätt färg och snaaart är vi faktiskt klara. Har gått relativt fort faktiskt. :) Skönt! Vore ju nice med SEMESTER på semestern liksom ;)


13 juni- mer födelsedagar :)


Fler födelsedagar och mer firande fortsätter. Näst ut var syrrans dotter Elina som fyllde 10 år! ♥
Redan söndag kväll.. jobbade mååånga timmar förra veckan och många nya intryck och ca 100 barn att ta in. Jag är fortfarande seg, ha ha snacka om ovan i "arbetslivet" Men det är kul, jättekul! Men visst är livet som student ganska bra när man tänker efter ;) Kunde man bara tjäna pengar på att läsa så ;)

Har idag haft målardag! Tagit tag i att ÄNTLIGEN få bort bajsfärgen på vårt hus.. och idag hann vi måla halva huset klart med två strykningar! Tack snälla Angie o Rickard för hjälpen och sällskapet idag!! ♥
Hoppas att hinna klart efter nästa helg med det allra mesta.. allt beror på när vi kan hinna byta de brädor som behövs.. bilder kommer :)

Hoppas ni alla får en skön vecka! Här är det jobb, förskoleavslutning, jobb, mer jobb, utvecklingssamtal, jobb, målning och lite jobb till.


11 juni- student!

Har fått äran och göra ett studentkort! Kortet skulle innehålla ett fotografi bla. Gick givetvis på Maja Designs fina studentpapper.. :)
detalj..

Vart en lång men snabb vecka. Fick ett tre veckors vik som jag nu betat av en vecka på. Som vikarie får man ju alla mellantider. dvs de sämsta. Men det är kul och jag ser på pengarna som ramlar in sen ;)

Idag har jag dock jobb på ett annat ställe, och kommer tillbringa min fredag efetrmiddag och kväll till 18.30 ute i rottne.

Imorrn hoppas jag på sol eller iaf uppehåll, för imorrn måste huset bli målat!


7:e juni- mer kalas :)


Jaha så var det mer och mer och mer kalas :) Systersonen Jeppe fyllde 15 och av oss fick han pengar att köpa sig ett par handskar till moppen han fick när han fyllde, och sen lite godis i påsen nedan..5:e juni- kalas :)


Den här veckan har det varit många födelsedagar! Först ut var Emmeli som fyllde år och vi var bjudna på mumsigt fika! Här har jag altrat en chokladkaka och dekorerat ljuset litegrann..

chokladkakan


Ljuset

Trots att solen infunnit sig i även in stad så har suget efter scrap inte försvunnit. Har istället plockat med mig mina saker ut på uteplatsen och pysslat medan barnen vart på gården framför huset. Perfekt! :)

Nästa vecka har jag fått många timmars jobb, SÅ glad jag fick lite timmar nu innan den riktiga semestern kör igång!

 


2 juni- mors dag :)

Haft lite fullt upp här då S vart iväg hela helgen, o halva veckan nu.. men mors dag var ju i söndags! Jag blev firad av fina pojkarna med min favochoklad och lotter ♥

Mors dag firade jag med min mamma♥ på barnens gård.. ha ha. iallafall så fick hon kortet nedan..
Näst ut var S mamma, hon fick detta kort..


RSS 2.0