26 mars- fortfarande sjuk.

Fick ett beställningskort till en 50 åring :)

Är fortfarande sjuk, precis påbörjat penicillin för bihålerna, så gör grymt ont i bihåler, öra och huvud. Lever på alvedon. blä. Vill bli frisk NU!!


18 mars- familjen sjukdom

Ligger hemma med feber, världens förkylning och sjuka barn. Typiskt nog när man är ute på VFU, mina sjukdagar är nu slut så nu får jag helt enkelt inte vara sjuk mer.

Min handledare fyllde år i helgen som var och passade på att ge henne ett kort som blev mycket uppskattat :) Var ju tvungen att testa de nya fina magnoliapapperna jag köpte förra helgen!

Hittade endel skoj i Borås förra helgen, bla Magnolias alla nya fina vårpapper, är helt kär i dom! Köpte även en av de nya distresserna och jag är såld, måste nog införskaffa de andra också :)

Nu är det dags för fruktstund, sen blir det nog en film för barnen och slö i soffan för mig.. måste bli pigg!

12 mars- Mässa och annat skoj!

Idag damp det ner ROLIG post! Nämligen YouScrapToos marspaket!Passa på att beställa ett du också innan de tar slut!

Helgen bjuder på mer scrap för min del. Imorrn bär det av till Nordiska Stämpel och Scrapmässan i Borås! Ska bli riktigt nice! :-D7 mars- köksrenovering :)Har ett tag funderat över hur vi kan få mer avställningsyta och förvaring i köket.. och kom fram till en lösning som känns SÅÅ bra!

Såhär såg det ut FÖRE.. (+ att vi hade två vinställ som satt över blomman)Såhär blev det EFTER..


Vinstället hamnade numera vid vårt stora ekbord.

Känns jättebra med all val för både förvaring och ytor att ställa på. En liten tanke bakom är ju gievtvis att det ska stå ett par röda kitchen aid prylar på bänken som kan matcha min kitchen aid assisten som står i andra delen av köket ;) Prylarna är ju inte gratis.. men att drömma är gratis :)

RSS 2.0