27:e juni- en grabb i klänning ;)









Igår var vi på kalas och firade Max tjej Alice som fyllde 4. Och så firades även Max som fyller nästa vecka :)

Jag var så sugen på att testa en klänning så jag ritade eget mönster och sydde en till Alice lillayster Wilma. Zac fick stå modell när jag provade, den visade sig vara gigantisk på honom haha.. konstigt nog passad eden bättre på lilla Wilma som är 9 månader än Zac som är 18 månader och en bra bit bredare och tyngre ;)

Idag åkte barnen på semester till mormor o morfar och jag och S ska ha lite egen semester!! Ska bli så sköönt, ska bort ett par nätter på hotell, få sooova hela nätter och få äta hotellfrukost. *me love*


Nu ska de njutas!


24:e juni- en dag på stranden :)



Var med i skisstävling nr 2 på veckans skiss. Enkel LO, syster som vann hela utmaningen, utmanade mig dessförinnan att vi skulle använda samma foto. Kul o se hur olika de blev, och den här gången hur mycket mer hon visste vad kortet är taget osv.. haha det hade jag ingen aning om!

Idag har det vart helt molnfritt.. så vi satte oss på cyklarna och cyklade till sjön med fikakorg. Detta var MYCKET uppskattat av barnen, få gegga och bada hur mkt de vill ;)

Trött o sliten ikväll efter ett friskispass så är jag lite scrapsugen.. se vad jag kan få till ikväll...

23:e juni- hur stor är chansen?



att man hittar ett fyrklöver bland alla miljoner som finns i ens gräsmatta?

och nej jag låg inte och letade ;) den bara fanns där framför ögonen.

21 juni- semester :)





Förra veckan tog hela familjen semester. Max gick sin sista dagisdag. O mitt minne är ju som det är, så jag missade totalt insamlingen till personalen så vad fick jag inte göra, jo fick ju göra egna till de med. :) Blev enkla påsar med lite godis i.

Midsommar gick och vad är inte en midsommar utan regn!? Vi var ute och dansade på evedal och tog lite lotter, klarade oss undan regnet. Sen cyklade vi vidare till sandsbro för att äta en mycket god midsommarlunch med ALLT som midsommarmat innebär ;) Ska erkänna att jag stolt tuggade i mig en SILLBIT de ni! Ni som känner mig undrar om jag verkligen mådde bra, men jo det var väl inte så gott så jag skulle äta massor, men visst, en bit tillsammans med nypotatis och en snaps ;)

Sen kom regnet, och i MASSOR. På cykel från sandsbro och hem han Angie o jag samla på oss så mycket vatten så jag tror lätt vi kunnat vrida ur 5L när vi kom hem. Som tur var tog jag allt vatten så Zac var i stort sett torr när vi kom hem. :)

Förutom regnet var det en mycket trevlig midsommar tillsammans med härliga människor och mycket champagne ;) Min älskling♥ och jag fick 1,5L flaska när vi gifte oss för två år sen och den har inte haft nåt bra tillfälle att öppnas ,men nu tog vi tag i det och det kunde inte blivit ett bättre tillfälle. Härligt!


Imorrn kommer solen sägs det, då är jag beredd på picknick och fika vid stranden dagen i enda!


18 juni- minalbum







Förra helgen då vi var på vigsel fick vi även äran att ha deras lille Linus över natten. Tyckte att hans sysslor skulle dokumenteras likväl som föräldrarnas som hade bröllopsfest :) Så nu kan de se vad deras lille plutt hade för sig samma dygn.

Imorrn är det midsommar, hoppas på SOOOL! Ska firas som förra året med A & R ♥ och ev ett par stycken till framåt kvällen.

Ha en skön midsommar allihop!!!

16 juni- muddbyxor

Tanken från början var ett par muddbyxor till Max, som skulle bli som knickers. dvs sluta nedanför knät typ.



fram


bak

Sen när Max provat dessa testade jag de på Zac... och HOKUS POKUS!  Så kunde han ha de utmärkt som vanliga muddbyxor! Så nu i slutändan vet jag inte vem de passar bäst? Men det är ju givetvis bra när båda kan använda dom :)


fram


bak

Kul att sy, lite pill då mjukare tyger gärna vill dra sig.. men är hyfsat nöjd. Det tar sig ;)


14 juni- bröllop :)


Igår var vi på ett såå fint bröllop! Underbart fint brudpar, och att de gifte sig där vi gifte oss gjorde det ännu finare ;)

Idag överlämnade vi kort och present, då vi hade deras lille goding till son här över natten.. Han sov HELA natten trots allt kaos våra egna ungar hade för sig..typ 2h skrik hit och dit.









På kortet står det..

Samla på minnen, ta vara på livet
Se till att aldrig ta varandra för givet

Slösa med ömhet så mycket ni kan
så kommer ni alltid att älska varann

Passade på att fota lite i kyrkan och utanför kyrkan igår och fångade ett bra kort som jag var tvungen att göra en canvas av. :)





Det skulle dock stått Kärlek på också, men så ringde lille godingens mormor o morfar och sa vi kunde köra hem honom så då hann jag inte få dit det.. men men.. ville verkligen ge den idag!

Fick även ihop ett minialbum, men detf år ni se nästa gång :)


13 juni- en liten oas :)



När regnet öser ner ute är det skönt att ändå kunna dra sig ut till vår lilla oas vi har ♥

Uterummet är ett sånt rum som förmodligen aldrig blir helt klart..finns ALLTID projekt ;-) I år har vi lagt golvet och bytt ut våra krukor att plantera i. Inom kort ska jag försöka ge mig på o sy lite hissgardiner till alla stora partier fönster som finns.

Oavsett om det känns i stort sett klart, så går vi ändå och fundera över vad man kan hitta på här ute, vem vet.. kanske en dag blir det ett riktigt rum som öppnas upp mot köket.. vem vet ;) Det är förvandlingens rum ;-)

Idag ska vi på bröllop!! Ska bli skoj och lite nostaligiskt då det är i "vår" vigselkyrka.. spännande! Ska sen ha med oss deras lille grabb hem över natten, det ska bli skoj med. Barnen kommer bli förvånade när vi helt plötsligt är en till i familjen ;)

11 juni- student!







I år hade vi en student att uppvakta! Dock hade vi inte möjlighet att åka dit då hon går ut i sthlm och vi hade en del annat här hemma som fick gå före. Men givetvis fick hon ett kort och hehe.. 20 lappen byttes ut ;-) Den fick bara vara rekvisita när jag fotade.

Igår hade Zac och jag en helt underbar dag! Så längesen jag var hemma med han hela dagarna ju och det är väl skrämmande nog nu man ser hur stor han faktiskt blivit.

Idag är S sista dag nere i Kalmar  Så nu hoppas jag vi kanske kan bryta trenden att ungarna ska upp vid 05.. hoppas hoppas! Jag avundas er alla som har barn som sover. Finns inget bättre än att få vakna utsövd!

10 juni- rätt val ändå!?


bild lånad från aftonbladet

Ibland kan man bli lite glad när man hittar såna här undersökningar och man inser att man ligger på rätt lista ;-)

8 juni- födelsedagskalas





Födelsedagskalas efter födelsedagskalas.. så är det när man är ganska många i närmsta släkten. Vissa månader består av enbart kalas och vissa lätt räknade månader är ingen.

Igår firade vi systers dotter Elina som fyllde 9 år. Så stora alla börjar bli.. För övrigt hade hon fått en liten "jåtta" även kallat dvärghamster som barnen var mäkta impad av ;)

Idag är första mammalediga dagen, började med att barnen vart uppe o härjat halva natten sen bestämde sig för att kliva upp strax efter 04. Hua.. vill väl också ha barn som sover på nätterna! Och gärna nu, inte bara om 10 år.


Har fått äran att vara tärna och toastmadame på en av mina bästa vänners bröllop ♥ ska bli så ofantligt skoj! Har så mycket ideér och saker jag vill göra , hihi :)


4:e juni- frökenpresenter ;)







Så var det dags igen.. dagisavslutning! Zac har redan avklarat sitt första halvår på förskolan. Med risk att jag sagt det förut, tiden går ruggigt fort! Han kändes så liten när han började och jag ville verkligen inte plugga, ville vara hemma med lillplutt då. Men såhär i efterhand är jag glad att han faktiskt vart på dagis. Jag har haft en bra och rolig termin i skolan + att Zac har utvecklats massor under hans tid på förskolan. Han har lekt som bara den :)

Och tur är väl det att jag tog mitt förnuft til fånga och började läsa igen, för nu får jag vara hemma med barnen hela sommaren! Tom 1 sep! Nu är jag mammaledig igen ♥ Vem vet när den tiden kan komma igen, OM den nånsin gör det. Det får väl tiden utvisa ;)

Imorrn är sista dagisdagen för Zac och fröknarna ska få varsin scrappat after eight, med varsin personlig hälsning på. Själv bjöd han barnen på kringlor idag ;)

Måste bara skriva hur lycklig jag är idag!! Fick tillbaka en tenta jag vart så rädd för att få tillbaka... vågade inte ens tänka tanken att jag skulle klara den. Men hjärtat slog i 380 när jag vände blad och såg mitt G!! Du underbara bokstav G!!!! LOVEY!  *hoppar fortfarande jämfota*

3 juni- beställning bröllopskort









Fick äran att göra ett bröllopskort! Det är nåt extra att göra kort till så här stora dagar..

Annars har det sista dagarna vart fullt upp.. bakat kringlor som Zac ska bjuda på på sitt dagis eftersom han inte kommer tillbaka dit och vill inte bara göra presenter till fröknarna utan barnen måste ju få mumsa på nåt med ju ;) Sen då fröknarnas presenter... och sen har jag stått och bakat två tårtor till studenfirande. Tyvärr bor studenten i sthlm så vi har ingen möjlighet att åka upp just nu och fira..

Det börjar dra lite i sy "tarmen" nu... hoppas på lite tid!

RSS 2.0