30 Juni - De rullar på..

98046-331

Senaste kortet jag fått till, till min blivande mans syster som fyllde 35 i torsdags.

Annars rullar det på, är megatrött vet inte längre om det är för bebis i magen eller för att jag jobbar häcken av mig. På 16 dagar är jag ledig 2 dagar. Men nu har jag drygt kvar 2,5 vecka innan jag minskar ner min tjänst och komemr då bara hoppa in då jag kan. Dvs inte ha ett eget schema. Ska bli såå skönt.

Med lite tur får vi tillgång till huset redan i Juli. Köket är nästintill beställt likaså vitvaror och den UNDERBARA mosaiken vi valt. (ångrade oss och blev såå fast vid ett som råkade vara dubbelt så dyrt än det första) TYPISKT!!??
Men det ska ju sitta i köket ett tag så det får kosta de pengarna, kommer förmodligen ångra sig sen om vi inte köper det.

Nu bär det snart av till jobbet igen. Lördagkväll- guud va skönt o jobba. NOT!

Imorrn är det kalas för sonen Max som fyller 2 år på måndag ( han borde fyllt imorrn efetrsom det var då jag åkte in o kämpade som mest, att han sen kikade ut 2h över på det dygnet känns knappt so mdet räknas haha..) Ska bli kul o få se han leka med kompisarna ;-)

26 Juni- dagispresenter

98046-330

Idag var sista dagen Max var på detta dagiset, sen blir det sommardagis så då fick jag ju hitta på nåt till hans fröknar. Blev lite kolor med en scrappad etikett. fastnade för att använda prickigt. Texten är qk sophie.

På bokstäverna har jag gjort blänk och sen lagt ett lager med 3D lack över. Detta blev mycket uppskattat av fröknarna :-D

Nu får vi se om Max får återvändatill detta dagiset eller o mvi har sån tur att vi redan till hösten får det vi vill ha på hovshaga, men inte så stor chans. De sa att vi KANSKE får en plats till NÄSTA höst. :-/


21 Juni - Svart på Vitt!

98046-329

Efter att folk avslöjat mig hit och dit för flera veckor sen så känner jag att jag likväl kan avslöja svart på vitt här också...

att... Max ska få ett syskon!!! :-D

Är så otroligt lycklig över att få en bebis till och att Max ska få ett syskon! Efterlängtat!

Det är ganska tidigt ännu då jag är i vecka 11 nu, men man börjar ju undra om det är två därinne eftersom folk avslöjade mig på magen redan runt vecka 7. *yikez*

Mår bra förutom den helt overkliga tröttheten och det ständiga illamåendet. Fy sjutton säger jag bara för kräk och kväljningar som man lever med dagligen.

Är ni sugna på o se bild och läsa mer kan ni kika på http://penniscrap.blogg.se/bebis

Ha en skön midsommar nu! Det ska jag och lilla bebis i magen ha ;-)


Kram!


20 Juni - Tårtan beställd!

98046-327

Då jag mest jobbar just nu och inspirationen fortfarande är på sparlåga får de bli lite uppdatering av annat som händer sålänge ;-)

Har efter vart runt på ett par konditorier beställt tårtan till bröllopet! De kunde göra den precis som jag ville ha den så det blir nog kanon det här! Nu återstår bara att beställa den här caketoppern som vi tycker om. :-) Vet inte men jag är sådär anti de där vanliga plastiga gubbarna som liknar nåt man dragit fram ur dockskåpen.

Vill ha STILRENT!

Igår var det dagisfest med sång och grillning och fiskedamm. Och X i taket! Max var med och sjöng! Ska försöka ta mig tid att scrappa ihop nåt till dagisfröknarna innan det blir sommardagis om en vecka.

Linda då, varför åka iväg nu jag behöver scrapinspiration!! ;-)

En bild nedan på min lille grabb när han skulle på dagisfesten. :-D

image328

16 Juni - 25 års kalas!

98046-325

Ikväll ska vi iväg på 25 års kalas! På inbjudan som skickades ut stod det "beach tema" så det ska bli spännande att se hur många som kommer i bikini en sån här ruggig lördagkväll.. he he.

Trots min otroligt dåliga inspiration just nu så fick jag ihop ett kort, dock VÄLDIGT enkelt. Och för stunden blir jag inte nöjd med nåt jag scrappar eftersom jag tycker det fattas saker överallt. Jag orkar inte ens använda mina nya hänglar?!

Iallafall tjejen som fyller år ska få en designad skål i borstad aluminium och i har jag lagt en flaska vin ( samma vin vi ska ha på vårt bröllop) och vindruvor och lite choklad. I ligger också ett halsband som jag beställt från Pearlgirl. Superfint!!

Halsbandet ligger i asken nedan.

98046-326

Bokstäverna är rubbons från Love, Elise! :-D

Annars är de lugnt, ska iväg och träffa alla i föräldragruppen imorrn, ska bli kul! vi ska ha 2 års kalas för våra små. :-) Är så glad att vi faktiskt håller ihop! Verkar inte vara många som gör det.

Syskonen mina har åkt till Italien idag..blir tomt här på msn utan dom.. :-(

14 Juni- köket nästan bestämt!

98046-324

Det här liknar lite vårt framtida kök.. vi har bestämt oss för att ha röd mosaik, (dock betydligt mindre än de som synes på bilden, och sen i glas). Men det blir ett vitt högblankt kök med ek-skivor och en rund disko med nedanstående blandare. Den nedersta är en diskmedelspump man sätter fast. Visst är den bara såå snygg? :-D

Kanske onödig för många..men hur snyggt är det allvarligt talat att ha YES flaskan uppe på bänken?

98046-323 
Diskmedelspumpen
98046-322
Blandaren i samma serie

I helgen ska vi på medelhavsfest ( 25 års fest). Så va sjutton ska man ha på sig?
Ska iallafall imorrn på min ENDA lediga dag jag haft på länge knåpa ihop ett kort!

Sen blir det grillkväll med systrarna mina som åker till Italien på lördag..FUSK!!

9 Juni- sommarlovet redan slut

98046-321

Igår åkte vi iväg och badade i toftasjön. Det var urskönt, o en ca 20 grader i vattnet. Max var som en fisk och den större pojken också ;-)

Så nu har jag laddat batterierna något och sett något annat än pappersarbeten/tentor. Så idag kör mitt heltidsvikariat igång!

Nu återstår o se när man hinner scrappa nåt näst... :-(

8 Juni - Sista lediga dagen på länge..

98046-319

Börjar med att visa ett beställningskort jag gjort. Texten Sara är utstansat med mitt nya alfabet "Sophie" som flyttade hem till mig för några veckor sen. :-)

Även alfabetet Vixen har flyttat hem till mig den senaste månaden. Och jag har ju gått och längtat efter Vixen sen det kom ut men jag bara inte fått tummen ur att beställa nåt. Men nu ligger det här hemma! :-D

Idag är är sista skoladagen, och jag har just skickat in min sista tenta och praktikuppgifter, så nu är det väl SOMMARLOV. Dock får jag väl säga att det är sommarlov from idag tom. ikväll eftersom jag imorrn börjar mitt vikariat jag fått ute på ett äldreboende dit vi ska flytta ;-)
Hade gärna haft en veckas ledigt och få pusta ur skolan..men jag hoppas jag efteråt kan se det som bra eftersom jag kommer dra in mycket pengar då jag råkat få storhelger på mitt schema. Typ midsommar.. blä.. mindre kul.

Men nu ska jag ta ledigt resten av dagen och ta familjen och åka ut till toftasjön och bada!

kram!

5 Juni- Vårt hus!! :-D

98046-316

Här kommer ÄNTLIGEN en bild på vårt hus vi köpt!  Det ligger som sagt för er som vet längst ut på hovshaga mot lugnet. Hel lugnt område precis jämte en 1-6 skola, idrottsanläggningar och sporthall. Kan nog passa både min sport-tokiga man som sonen och givtevis jag själv som alltid vart "träningsnarkoman" ha ha..

Var idag och fotade lite och mätte för att se hur vi ska göra om vårt kök. Som det ser ut nu kommer vi riva hela köket och när vi är på bröllopsresa i 2 veckor är det folk som gör vårt kök och lägger nytt golv i hela huset, så man slipper TRÖSKLAR. Så nu återstår det bara att välja köksinredning :-D

98046-313

Här är en bild på vår altan och uteplats. Den är ca 25kvm stor och tanken är här att vi en dag ska sänka ner en spa- anläggning ;-)

98046-314

Här är utsikt från vår dörr entré. Kan noga passa både Max och hans syskon hihi..

98046-315

Även här utsikt från dörr entrén.. undrar som flundra vad det är för träd som står där.. (jag med blommor blad... haha)

image317

Och här är baksidan :-D Inte så stor men varken S eller jag vill ägna timmar åt att klippa gräset eller odla blommor.
Så nu slipper vi det!! Apskönt!

Inga bilder innifrån.. de som bor där nu har ganska mycket saker överallt, och man kommer inte känna igen sig när vi börjat göra som vi vill. Som att måla alla väggar vita istället för sammetstapeterna ;-)

har inte hunnit scrappa alls då vi börjat rensa i källaren för att det ska bli så tomt som möjligt. Men de kommer nog snart.

Insåg för en stund sedan att jag visst ska jobba hela midsommarhelgen.. dvs. midsommar eftermiddag och kväll och hela midsommardagen och hela söndagen..o guud vad kul.. suck! hade inte räknat med det.. men de ger ju money iallafall.. till mer scrapgrejor ;-)


Ha en skön nationaldag!  Det ska jag ha! Börjar med att grilla ute vid evedal ikväll med grannarna, ska bli gott!!


3 Juni- Liten bebis..

98046-312

Idag ska vi åka och hälsa på en gammal kompis till mig som fick en liten Ellie för typ tre veckor sen. Så ska man dit och få lukta lite bebis ;-)
Passade på att testa hänglarna som kom i veckan! Inte hunnit med det än!

Är inne på en andra penicillin kur nu, så fort de släppte i bihålerna satte det sig i öronen och jag har nog aldirg haft så ont som jag haft senaste dagarna, usch! Inte vart sugen på nåt scrap alls.. :-(

Då vi hade middag hemma i fredags för vår toastmadame, toastmaster med respektive och tärna för att informera diverse saker, vill jag passa på att tacka er för en jätttrevlig kväll!! *vet att ett par av er kikar in ibland*

Sista tentan den kommande veckan sen är det sommarlov!!


RSS 2.0