27 agosto- HOT HOT HOT!

det ar inte kallar an 35 grader..narmare de dar varma 40 dagligen PEUH! blir MYCKET bad , i havet poolen har endast fotterna fatt kanna pa.

imorrn aker vi till vad som sags vara medelhavets finaste strand Stintino, ska bli spannande o se om de stammer..;-) ska mer kunna jamforas med thailand o liknande stallen.. far val se!

tekniken var inte ritkigt med oss med att fa in bild har tyvarr men jag lovar, vi ar inte branda ...LANGRE haha.. borjar nu anta mer brunare ton ;-)

snart bara en vecka kvar, men mycket kvar o gora, en del utflykter!

langtar overhuvudtaget inte alls hem, kan stanna har nagra manader om nan skickar ner var son som vi saknar massa :-D och kanske lite pengar haha det var inte billigt har. vi som ar enkla i maten kommer nastan aldrig under en middag pa 400kr, otroligt! men sa far man ju sitta i en italiensk grand med HOG romantisk faktor, VART VARENDA KRONA!

Nu ar de dags for stranden igen, vokat solstolar idag med parasoll ( ligger mer under parasollen an utanfor) to hoot in da sun..

/ bland fruktdrinkar o glass - paret hogberg


23 agosto- halsning fran saradegna!

Sa nu var man framme!! Efter knappt ett dygn har ar S redan illrod overallt haha ;-)

osregn nar vi landat men san sken de upp och vi var tvugna o bada.

Underbar stad har jamte med MYCKET goda fruktdrinkar for en annan som inte kan dricka spriten :-(

Ska ligga runt 30 grader enligt progoserna, later underbart!!

Lillkillen hade nog trivts massa har ;-)

Far se om de finns tid o skriva igen eller om de bara blir sol o bad..

/ jetsetarna fru och herr hogberg bland ferraris o fiat puntosar


ps! systrar.. njuuuut av SPAET jag inte kunde hanga med er pa!!


21 aug- Honeymooon!!

98046-360

98046-359

Där åker vi iväg i vår fina bil! :-) En Ferrari 360 Spider! Behöver jag tala om att den var underbar att köra eller? hehe.. nästan så man borde sälja huset o köpa den ;-)

Idag åker vi på bröllopsresa! Till Sardinien i 2 veckor! Ska bli sååå gott.. vet att det är sol o högsommar där nere.. så om en timme går tåget till kastrup.. :-D

Tusen tack för alla fina kommenteraer!! Inser att jag har lite o ta igen bloggmässigt när jag kommer hem.. :-)

Ska försöka uppdtera bloggen iallafall en gång under tiden i Italien! Så håll utikik!

ha de gott alihopa nu ska vi ner o bara njuta av semester värme och givetvis VARANDRA!!! :-D

19 aug- Så rörd..så lycklig!

För att citera den finaste kommentaren jag fick igår " Du ser PRECIS ut som en prinsessa gör..åhhh!"

Jag hade den underbaraste dagen i mitt liv och inget..INGET kunde varit bättre. Underbara människor, mat, musik! ALLT!

Jag är sannolikt 2007´s lyckligaste augustibrud :-D

Här kommer lite kort, blev ju som sagt nåt enormt med foton! *kul* Kommer några mer sen när jag fått hem mer av dom ;-)

O tusen tack alla ni som var där och gjorde vår bröllopsdag till den bästa dagen i våra liv! (tillsammans med max födelse).Vi är så rörda för alla fina tal, telegram, spex, lekar och alla fina ord i gästboken, för att inte tala o malla så fina presenter.. vi är rörda till tusen!

Har nu vart blank i ögonen i mer än ett dygn pga av tal och allt annat fint. Och känslan i kyrkan..det finns inget som kan jämföras med det här!
Det finns inget bättre än at få dela mitt liv med Stefan!

image351

image352

98046-357

98046-356

98046-355

98046-354

98046-353


13 aug- De närmar sig..

98046-349

image350

Nu närmar de sig och faktiskt så börjar alla de där småsakerna som jag aldrig trodde skulle bli klara blivit klara! Det är en hel del kvar ännu, som barmenyn och bordsplaceringstavlan.. likaså rispåsarna som ska knytas typ 100st. JIKES..

Överst är gästboken som ska skickas runt på bröllopsfesten, och nedan är vigselprogrammet.. kan dock inte visa insidan eftersom det finns folk härinne som kommer på lördag ;-)

Imorrn ska jag iväg och sy ut klänningen! Ska bli skönt o få det fixat!

Nu har jag inte tid o sitta här, måste bli klar med bordsplaceringen ikväll!

10 aug- Äntligen fått se bebis!

image348

Idag har vi ÄNTLIGEN fått se vår lilla bebis!! :-D *lycka*

Allt visade bra och h*n sparkade och vinkade till oss :-)

Var sååå nyfiken på o veta vad det var för nåt..om de vore en liten tjeja eller en grabb..men näepp måste försöka hålla oss det är ju halva spänningen när man väl får träffa lilla bebis sen ;-)

Och Thank GOD så blev jag framflyttad en vecka från den 14 januari till den 21 januari! *glad* För de första slutar min kurs den 18 januari så jag hinner avsluta den, sen dessutom så slipper man förmodligen en nyårsbebis! Sen får vi se om bebis stannar så länge i magen..men större chans iallafall ;-)

Med lite tur elelr ska jag skriva otur? så prickar bebisen in svärfars födelsedag den 17:e , eller min pappas 60 års dag den 19..eller S födelsedag den 28:e haha..

8 aug- 90 festprogram klara!


image346

image347
Så ÄNTLIGEN är festprogrammen klara! 90 stycken slutar det på. och jag kan bara säga STOOOORT TACK till ANGIE min ängel!! Som suttit och hjälpt mig bli klar med alla! Du vet jag hjälper till när det är er tur! ;-)

Har stämplat alla och målat med distresser..

På schemat idag står 100 Vigselprogram *hoho*

So long.. de börjar närma sig!

/ Penni

5 aug - Heta Läppar och Jungfrubröst!

Haha.. igår när jag trodde det var ganska lugnt kom dom och hämtade mig till möhippa! En hel rad kom spatserande mot huset med filmkamera och andra kameror i högsta hugg!

Sen var det bara o följa order och klä på mig en fin utstyrsel, vet inte men enligt mig själv liknande jag nån sliskig spanjorska haha. Bild kommer senare (jag hann knappast fotografera själv). Så svarta spetsleggings och en röd oerhört LOJ klänning och illrött läppstift och givetvis slöja.

Jikes o de var bara början..

I stora drag under dagen fick jag ner på stan och "bjuda" på heta läppar och jungfrubröst (bild kommer), och kan säga att UTAN sprit i kroppen var detta ganska pinsamt.. hoho!

Sen blev de bowling, hann med två serier, tack o lov var det bara vi där nere! *peuh* men attans ni! Jag vann båda serierna!! Syster har du mitt resultat? S undrade om ni andra inte kunde gå efetrsom jag vann haha..

Sen var de picknick i strandbjörket med urgod mat och underbart väder, i samband med detta var jag tvungen att prångla ut ALLT godis jag fått vilket var MYCKET, men tro de eller ej jag lyckades nog bjuda alla i hela strandbjörket haha! Fick dock många lyckönskningar så nu i efetrhand var det kul men pinsamt just då!

Fick även måla ett självporträtt av min blivande *haha* O vet inte ritkigt men inte såg de ut som S iallafall!
Sen blev jag utfrågad om ALLT om S och mig som de då filmade och kan ana att det är katastrof o se sig själv på film sen. hihi..

Sen bar de av till ett SPA o där fick jag en helt fullkomligt underbar ansiktsbehandling, och efetr det bubblade vi allihopa i deras spa, och såklart bastade!

Därefter åker de fina kläderna på igen.. och jag hamnade på en båtsmannen och fick äta jättegott med mycket fin mat och superfin efterätt! Efter maten gick vi vidare ut på stan och drack alkoholfria fruktdrinkar. *tur tärnan min är gravid också slipper jag va ensam o beställa sånt* ;-)

Jag hade en helt underbar och oförglömlig dag igår och jag hade nog glömt hur kul det är att bara umgås med människor. Sista tiden har bara bestått av "måsten". Så det här var verkligen en underbar dag!

Så TUSEN TACK allihopa som var med! Ni är UNDERBARA! Jag insåg verkligen att jag har rätt sorts vänner, trots alla känner mig på helt olika sätt, och vid helt olika tidpunkter i livet. Haha bara vissa av er som drats med mig sen jag var liiten ;-)

Tusen Tack till min tärna Åsa som styrt upp allt! Du är GULD!!

/ Trött och halvsleten och måste göra 100 festblad, 50 kyrkblad och 100 tackkort helst idag

RSS 2.0