30: april - valborg!


Så var April månad också slut, tycker den har rusat fram iår. Idag är det valborg, regn regn och regn, skulle vart sol lovade de. Attans.. typiskt för Växjö antar jag.

Iallafall så har vi en bekant som fyller år just idag! Så idag ska vi traska iväg med ett paket och kortet nedan. :)
29 april- nya LO´s


Hann få gjort lite nya LO´s under träffen också.. här kommer att par av dom :)

Utmaningen nedan var att använda 15 knappar.

Att finnas där..


närbild


närbild

Nästa utmaning var en LO om sig själv och sitt ego med skryt och beröm ;)


Jag kan allt!27:e april - min dag :)


Helgen gick fort förbi med allt scrap, och det är redan tisdag, och denna veckan är det inte vilken tisdag som helst, det råkar till och med vara min födelsedag idag! Blev uppvaktad av alla pojkarna imorse och mera kalas ikväll :)

Här kommer ett par kort jag fick gjort i helgen..21:a april- provcyklingFör ett tag sen fick Zac en försenad födelsedagspresent. Nämligen en springcykel! Han når bara ner med yttersta tåspetsarna än men känner att framåt sommaren kommer han nå ner tillräckligt för att ta bra fart själv. Mycket uppskattat :)

Idag kom snön tillbaka, FY.. jag ska ut och mäta ph o saker i trummen sjön. Sådär kul!

Men har mycket att se fram emot! Helgen går i scraptecken med träff i Rottne, sen blir förmodligen vårt efterlängtade nya badrum klart! Sen blir de födelsedag nästa vecka. Me like :)


17 april- nyföding :)

Fick ett beställningskort till en liten Freja :) Bara ÄLSKAR den här söta lilla stämpeltjejen! Tusen Tack söta Åsa för jag fick ta del av den! ♥

Snart dags att börja se över och packa till scrapträffen i rottne som går av stapeln nästa helg! Ska bli nice o få sitta två dagar "ostört" och bara få skapa! Särskilt med min fina Linda ♥ och fina syster ♥ som sällskap!

13 april- romantiskt..

Fick ett beställningsjobb på ett kort som skulle vara till en man som fyller 25. Brukar vara svårt o göra kort till män men eftersom beställaren hade önskemål om att det skulle vara romantiskt visste jag direkt vad jag ville använda. :)

Riktigt kul kort att göra! :)

11:e april- månadspaketscrap!


Månadens paket från Youscraptoo innehöll denna gången våriga och fräsha papper!


Bus
You are so beautiful to meSist ut ett kort med en embossad fågel. :)

Pass apå att gå in och beställa Aprils månadskit HÄR!

5 april- påskäggFick för mig att testa att dekorera ett ägg iår. Köpte ett ofärgat ägg och målade med vit akrylfärg. Över detta la jag ett lager med crackle accent.. sen var dte bara att ta fram blommor och spets och lite pearls. Blev nöjd med ägget.

Så detta var jag med i ICA´s tävling och fick ihop röster till att vinna Landskapsrättsboken! Tack söta ni som röstade på mitt bidrag!

Detta ägg gav jag även bort till min handledare på min VFU plats.. och eftersom hon samarbetade med en annan lärare så fick jag ju göra ett till honom med.. och eftersom det var en man fick han ett blått..


Storlek mindre.


1 april- sthlm!

Önskar er alla en trevlig påsk! Vi åker till sthlm och hoppas på en solig påsk! Har hunnit sy ett blöjfodral som passar till lilla Zapp vagnen :)

kram kram

RSS 2.0