27 feb- moving onFamiljen går vidare, nya tag nya utmaningar.

Började min praktik i måndags och är i en förskola med underbart goa barn som alla vill krypa upp och sitta hos mig :-)

Fortfarande väldigt stressigt och intensivt och många extra tankar, men det går.. det är dags att börja gå vidare.


Snart kommer mer skapat! Måste bara importera några timmar till i mitt liv.


time to say goodbyeTack för alla gulliga kommentarer..

Igår gick en viktig person för oss bort. Efter en kort tids sjukdom, som inte alls borde gått såhär fort. De sa år.. som blev veckor. :-( min fina svärfar ♥

Just nu finns bara en overklighetskänsla. Max kom ner idag och sa han ritat en teckning till farfar.. lillaplutt hur förklarar man det här för dig att en av de viktigaste personerna i ditt liv inte finns mer.

Gör ont och känns förbannat orättvist!

22 februari världens längsta dag

idag känns det som det är världens längsta dag. en tung dag förr oss..

återkommer..

sportlovDenna veckan har det varit sportlov här, inte för att varkens S utbildning eller min tar lov.. men ändå fick barnen lite extra lov :)

I torsdags var vi på Leo´s och härjade runt. Barnen och alla kusiner och mormor. Fullt ös! Efter det fick busarna följa med hem till mormor och morfar där de haft sportlovsskoj. Och föräldrarna har fått vila ut efter ett par veckors sömn som knappt kan räknas till sömn (??)
Jag hade verkligen glömt hur skönt det är att få sova en hel natt ostört.. hihi..

Idag har jag passat på o våra lite hemmet, lite nya gardiner och dukar, att det kan göra så mycket, kan ju bli ett helt annat hem!

Annars lugnt, men tungt. En så nära släkting så dålig...inte länge kvar nu och det gör ont. Så ont. :-(

mer kärlek !Enkel LO på Max och farfar ♥

Dessa två har alltid varit som ler o långhalm (säger man så??). Alltid  tillsammans och Max störtälskar farfar. Svårt att fånga de på bild bara då de alltid hittar på en massa äventyr.. ♥ Så lika, i Max ögon kan man se massa drag från farfar, och i farfars ögon ser man en gnista av Max.. Lovely!

Ibland önskar man att man kunde stanna tiden, iallafall för en stund... detta var en sån stund. En stund som aldrig kommer igen.

alla hjärtans..

Fick ihop ett väldigt fåtal alla hjärtans kort iår, hoppas på fler nästa år kanske ;-)

Alla hjärtans iår firade vi hos Fam A ♥  vilket innebar massa kalas eftersom en massa godingar fyllt år :-D Tusen tack för såå trevlig dag, ni måste komma hit snart!!!

Underbart vinterväder ute, måste nog ta oss ut en runda framåt dagen..


O för er som orkade bry er om mitt utbrott i förra inlägget ;) Det löste sig på eftermiddagen så nu bara väntar jag på de ska bokstavligen ramla in pengar till mig från antal utbet jag inte fått. haha...


13:e feb- grrrr..

2009-02-12 Något gick tyvärr fel när vi skulle läsa händelsen.
2009-01-23 Vi har fått fler uppgifter från dig. Om din ansökan är komplett, kommer CSN att fatta ett beslut så snart som möjligt.

Vad tyvärr fel!!??? Hur svårt är det att ringa mig!!??

12 feb- som utlovat ;)Tack för alla gulliga kommentarer, det lättade min surdag jag hade igår massor!

En natt med något mer sömn inatt, så nu har jag mina förhoppningar på att lillplutt piggnar till..

Ett beställningskort till en dam som fyller 88 år. Syns inte så väl men till höger testade jag min nya pearlmaker i färgen silver. Har "duttat" ut som swirlar.

Nu är det dags att fortsätta på en hemtenta som ska in i slutet på nästa vecka, har som mål att bli klar med det mesta denna veckan då man aldrig vet hur nästa vecka artar sig. Sen ska jag fira att jag vart så duktig ( haha.. ;) ) med att få nåt fint gjort till alla hjärtans dag ♥ Linda.. hoppas sååååå vi kan köra på lördag!! Sakna massa ju!

11 feb- tillåt mig att..

Gah!!

Har väntat på beslut från CSN antal veckor innan jag började läsa, fick komplettera för det fattas 1, EN förbannad skitpoäng eftersom jag var inlagd med komplikationerna med graviditeten. Så alla såna papper inskickade sen 3v tillbaka. Men INGET händer, och det se rut so mjag får vänta 2 månader till på bara ett beslut! Har nu under denna tiden hunnit få in antal poäng, men efetrsom hela ladok systemet är så segt kommer väl dessa in framåt sommaren. Dvs, hur ska man kunna beställa böcker och sånt när man inte får en spänn på 3 månader???


Zac vart sjuk snart en vecka, 39 i feber och hostar till han kräks, OMÖJLIGT att få i han hostmedicin och ipren då han kaskadkräker. Men det visar inget när vi var på VC.Sista nätterna har vi sovit ca 1-2h då Zac vart massa sjuk, somnade häromnatten till med Zac i hans lilla myspöl i typ 20 min det var den nattens sömn. Jag är så trött!!

O detta är egentligen bagateller jämfört med vad vi kämpar med just nu.. Gah!!!

Detta var dagens galla, inget o bry sig om.. snart kommer ett bättre inlägg med nyskapat.

tack för mig!

8 feb- kalasdagsSå var de dags för kalas igen, många kalas i jan-februari månad för oss!

Idag ska vi ut till min syster ♥ och fira henne.. Max står här och stampar och har velat åka sen kl 7 imorse. Han vill leka med alla fina kusiner ♥

7 feb- you make my heart singNär livet inte alltid följer den vanliga stigen utan skenar iväg åt ett annat håll blir allt oroligt och jobbigt.  Saker man inte räknar med händer och man hinner knappt vända huvudet förrän nästa sak kommer.

Stigen är aldrig rak.. men ibland önskar man att den skulle låta bli att ta såna avstickare som den gjort nu..

Så mycket tankar och känslor, att allt alltid drabbar fel personer. :-( Livet är såförbannat orättvist!

Men några som inte vet och som inte förstår får mig alltid glad.. för You makes my heart sing! Mina underbaringar ♥5 feb- ett kapitel avslutat!Idag bjuder jag på en LO på Zac som jag gjorde för ett tag sen men inte kunnat bestämma mig om den vart klar eller inte. Nu får jag ta tag i fler på Max känner jag, men så svårt när han bara blir ett fartstreck på kameralinsen just nu..

Idag firar jag lite extra då jag precis var inne och såg att jag nu fått godkänt på min eximinationsuppgift på fotokursen jag läst på distans från Jkpg!!! Så nu är kursen klar o jag inväntar bara ett intyg hem i brevlådan 

Denna veckan har jag läst på och skrivit på massa så jag kan ta halva dagen ledigt imorrn, så skönt! Ska försöka få lite skapat tänkte jag ;-) Har lite födelsedagar framöver..

Skola idag var rolig, hade musik ( jo precis samma som jag hoppade av från) fast i bara 3h, så nu.. nu är jag nog snart redo för IDOL nästa ;-) Linda du skulle se mina moves! haha ;)

1 feb- mer tid önskasDen här gången fick Zac vara på anteckningsblocket, nästa gång blir det Max tur ;)

Skulle behöva ett antal mer timmar om dygnet, inte kommit in i nån bra rytm med allt körande till dagis/ universitet/ hemmet. Känns som jag BOR i bilen.

Inte så mycket skapande alls för tillfället, för mycket annat att göra så när barnen väl somnat somnar jag med.

Igår var vi hela familjen och röjde runt på Leos lekland, o JIKEZ! Max trodde nog han drömde när han såg alla stora rutchkanor.. O Zac var minst lika impad av allt :) Okej då.. mamman var väl också ganska road av de stora rutchkanorna ;-)

Mer ork nu tack!!

RSS 2.0